Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako? Tako što ste dovukli Mileta na svojim oklopnjacima? Tako što skoro 30 godina tolerišete pišanje po žrtvama? Tako što ste osokolili vaše crnolistaše i dokazane neprijatelje BiH da podrivaju ustavnopravni poredak ove države? Daleko vam kuća Marfiji.
GooUser824 joj kad krenete sa tim kljusetom, a kljuse polumrtvo na zemlji jedva diše.
Stojite isto kao i od 1992 do 1995 i čekate novi genocid, sram vas bilo
Da vi krstasi niste nam zavezali ruke sa embargom, Srebrenica se nebi ni desila. Krstska posla
Prokleti bili i vi vaša djece Yankees!!!
Da se ovo zlo ne bi ponovilo, potrebno je ne vjerovati ovima koji nas žele ubijediti da im se vjeruje i ne vjerovati da nešto čine na tom pitanju da se ovo ne ponovi!!!
Ma Mars Licemjeri Zidovski prvo cekali Pokolj pa onda tek kasnije kazete zao vam Zrtava stojite uz Porodice za nasim najmilijima FUJ Gadovi jedni jos na oto sve napravili Republiku Srpsku Cetnicima Dabogda se Raspali svi vi koji ste Gledali i Dozvolili Genocid u Cjeloj Bosni i Hercegovini.
Svaka čast što ste odali počast žrtvama genocida, ali trebate biti odlučniji u kažnjavanju negatora genocida, a vi to bolje znate ko je nego ja.
Genocidno tursko kopile mrsss
Klix, zašto ne mogu da stvari nazovem pravim imenom? G_enocidna t_vorevina. Nisam počinio krivično djelo! Klix, niste objektivni!
stojite vi i uz Dojajla izgleda puno više.....
Klix ne dopušta da se napiše qenocidna t-vorevina, nek se zna. Ustavni sud to nije zabranio!
Klix ce se paša prodati onome ko placa...tako da ovaj portal je jedno obicno smece i neka te ne cudi nista tipa toga...vidis i sam koliko vhlashkih botovo tu imas koji naprave po 50 profila i lajkaju sami sebi (tuzno i zalosno)
Redom vase najmilije nataknem na znate dobro sta...licemjeri obicni!!!
da ste na vrijeme sve regulisali sad ne bi uz nikog stajali
da ste na vrije
Stojite isto iza heno-cidne tvorevine i iza njihovih vođa da dovrše započeto, inače nema smisla!