Komentari (129)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok im jasno i glasno ne kazete da cete im ukinuti entitet koji ste im dali kao nagradu za genocid, oni ce nastaviti po svom. Samo silu razumiju ako niste do sad skontali
treci svjetski pocinje sa balkana.... opet....jer narod je glup, narod mora da mrzi, jer ako ne mrzi onda je izdajica..... mentoli, svi do jednog!
Ko vjeruje ovim razbojnicima nek potraži stručnu pomoć
Hoće - po bosance i patriote. Kao i do sad. Smradovi će nam uvesti embargo i slati kvote koliko nas mora poginuti da bi nam darovali "spasenje". Poslije ovog fijaska sa apartheidom, ambasada je izgubila obraz.
Amerikanci su spasili i stabilizirali ovu drzavu izbornim zakonom umjesto da se natezemo jos 10 godina, ali stoka nepismena to ne razumije.
treba biti realan, mi smo kolonija.
e jesmo se nagledali tih reakcija. Nema dalje.
Kojih posljedica? Upitit ćete protestnu notu? Godinama gledate šta rade i kako je polako ubijaju i vi ste na to nijemi.
Vidjeli smo mi vase "teske" posljedice. Eto Dodik je pod sankcijama i sta? - Nista!
Vec 20 godina prijetite...nema nikakvih posljedica,kamoli teskih
Amerikanci ptice zlosutnice !!!!!! Dva bi oka u glavi zavadili, samo da imaju neku korist. Fujjjj.
🇺🇸🫶🏻
Ma ko vise vama vjeruje?
I ovi što su na vlasti 27 godina samo NEŠTO OBEĆAVAJU Mi obićni smrtnici HOĆEMO DJELA A NE PRIČU
Ma hajde..da ga necete naruzit slucajno ili kako pismo poslat
Reče Ambasada koja radi za ruskog trojanca Čovića i 3. entitet. mani priču, gledaj djelo. Dva zadnja američka ambasadora Nelson i Marfi (polu)otvoreno rade protiv Bošnjaka, za razliku od ranije relativno korektne Kormakove.
EKŠN, RIJEKŠN, i tako godinama u krug! :D
Poruka Ambasade, necemo dozvoliti disoluciju, ali necemo ni popravljati stanje i gledacemo kroz prste na sve ovo sto rade Dodik i Covic. Pouka, Ambasada gleda samo svoj interes i nemaju nikakve emocije prema ovoj zemlji i njenim gradanima.
EUFOR se ispisho po vlaskom groblju https://youtu.be/aL0mGlTtGT8
Sa fašistima se ne razgovara diplomatski, oni razumiju jedino jezik sile, jer su većinom iz štale, gore od životinja koje ne možeš dresirat. I šta na kraju uradiš za zaraženom stokom. Pa eutanaziraš je.