Komentari (295)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E moje SDA balije, pa vi ste sve ove godine na vlasti i vama se cetnici vec 25 godina postrojavaju po BiH. Sta ste po tom pitanju uradili osim sto ste kmecali preko TV a i Internet stranica. Uvijek su SDA balije bile jake na pricu a svoje borce, sehidske porodice ostavili su na cijedilu i prepustili samim sebi a mlade skolovane otjerali vani kako bi mogli napraviti diktaturu i novu Palestinu u srcu Europe. Ako vjerujete u Boga za ovo cete odgovarati, odgovarat cete za jetime!
@SamoNekSeNePuca hvala ti Bože što su me sda idioten protjerali u Minken...
osudiše četnike na twitteru
@Nerealni Ne mogu islamizovani Srbi, nikako da prihvate istinu.Draza nije bio nikakav fasista.U njegovoj vojsci je bilo hiljade poturcenih Srba, bilo je i Hrvata, Slovenaca, Makedonaca, Albanaca.Niko ih nije tjero da se prikljuce cetnicima fasistima.Draza bio ANTIFASISTA do kraja.Njemci mu ucjenili glavu, trazili ga zivog ili mrtvog.Pokretali desetine operacija da ga uhvate.Tito dolazio Drazi na noge, mogao ga je Draza zarobiti i ubiti, nekoliko puta.Bio covjek od rijeci.
Sto bi oni ista radili po ovom pitanju pored institucija koje su zaduzene za ovakve stvari?
Policija ili sipa je trebala slikovno donumentovati kompletno ti cetnicko druženje.. pa onda na osnovu toga dokuementa izraditi profile onih koji sudjelovali.. pa kompletno dokumentaciju anonimno poslati hrvatima..slovencima.. nijemcima.. austriji..itd.. kao extremne teroriste.. dosta njih radi na zaapdu.. pa kad budu jedan po jedan dobijali odbjenice i ne produzivanje viza..nikome nece biti jasno zasto ;)
ako pocne rat u BiH znajte da ce i 3 svjetski rat poceti
Oni mogu sve, njima je sve dopusteno pa i da ubiju 100000 ljudi, milion protjeraju i OPLJACKAJU, otmu stanove, kuce, poslove, imanja i opet zamislite dobiju poladrzave!
Hoćete li biti šokorani ćorbicom na novim kazanima?!
ovi su tvorci Niksicevog bratstva i jedinstva sa ovakvim on hoce da bude brat a ne sa onim sto nose brade i zavijaju nogavice
Nema ništa od verbalnih osuda! Ovu gamad treba na svakom koraku sankcionisati i zakonom zabraniti!
Srbiju pritisnuti pa da vidis kako se Srbi u RS mjenjaju
Ja pijesme i govana... Guslaju, i sebi mamu j**u... Mislim, do duse pa svi srbi nisu isti. A ove debile treba streljati.
eselamualejkum☝️
Heljp USA ,Heljp Britany , Kmeee Kmeee ...
RS je jedno od rijetkih mjesta u Europi gdje je ovo prihvatljivo. Ali šta su zapadnjaci očekivali nakon što su legalizovali tvorevinu nastalu na genocidu?
tko god od poslodavaca prepozna svog radnika odmah mu dati otkaz i oduzeti mogućnost budućeg zaposlenna
Sta znaci reagovali? Napisali na twiteru da to nije bas bilo lijepo? Bas energicna reakcija nema sta.
Smrdljivi i šugavi genocidaši. Treba nam novi Boris Dvornik iz Bitke na Neretvi, koji bi tu odvratnu chetnicku žgadiju potamanio s mašinkom.
Zasto ih ne tuzite?Troje novine web ili druge, mogu podnijeti tuzbu Europskom sudu za mnostvo razloga! Svako skupljanje mora biti najavljeno i dozvoljeno od vlasti! RS nije autonomna drzava nego antitet i to manjinski!Tamo nitko ne poznaje Medjunarodno pravo?