Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znači treba dva naroda da se dogovore da su srpske snage počinile genocid, treba da se dogovore da je taj genocid presuđen Međunarodnim sudom za ratne zločine. Pa jesi li ti u vinklo čovječe????
Svaka laž na ovu temu je jadna, ne može se tu dati razumno pojašnjenje.
ako ne možemo uvjeriti ove lafo M u inostranstvu u prirodu rata u BiH, gdje je dokazano da su T u M podijelili Bih U Karadj 1991, mislim da je najbolje da je najbolje da pustimo S i H da se occ yepe, a mi operiramo unutar em klavekao kao indijanci, u nadi, da ce neko 400 godina poslije priznati da nam je učinjena nepravda.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Jedan u nizu miliona i miliona licemjernih politicara na planeti. Bezkicmenjak.
Kakav Alzir , a jos mjesnije kad neko kaze Amerika prijatelj nas a sveli nas na 23% i iza su Genocida u Srebrenici znam da ti svi znamo ali vrijedi ponoviti sta je sam Holbrook rekao pogeldajte linku ispod Americki Ambasador Holbrook "bio sam pod instrukcijom da zrtvujem Srebrenicu" https://www.youtube.com/watch?v=G-GGOv87nhE Jedino nam je Iran i Pakistan prijatelj iskreni dokazani
Zato jer su na strani Rusije (srbije), Sta vam tu jos nije jasno>
Nisam ni mislio da je zbog mira na Balkanu...cim pomenu Zapadnu Saharu, odmah je sve jasno. Svako gleda svoj interes, nema tu iznenadjenja. Sutra, ako Srbija prekrsi Rezoluciju UN o Zapadnoj Sahari - uvesce i Dan secanja u Alziru, priznace Kosovo...svako gleda svoj interes.
Kako ambasador gleda na historiju prisustva Francuske na tlu Alzira?
Neprijatelji Bosne i Hercegovine!
Kod Arapa je selam alejkum pozdrav kao kod nas ćao
Nije nam ni trebao dejton 95 da nas niste zaustavili Bosna bi sada bila potpuna bez ikakvih entiteta ,13 vlada i 3 predsjednika jos bi moguce dodali i novu teritoriju Bosni ,sram vas bilo sve dok su nas gnjavili kao mrave vi nam jos embargo uveli taman se poceli dobro opremat od otudjene JNA opreme vi satro dejton .....MRS
Zašto piše "pravdao se"? Upitan i odgovorio. Alžir je država koja ima stav, a ne duguje nikome nekakvo objašnjenje. Ako išta onda je važnije da budu dobri sa srbima nego sa bošnjacima. Jer srbi imaju državu.
Kolonijalni francuzi im odradise enocid, 1/3 naroda im izbrisali sa lica zemlje, a sad su kao zbunjeni oko Srebrenice
Čuj Alžir. Pa stvarno da njihovo mišljenje neko doživljava .
Sve je trgovina odnosno interes. Srbija će podržati njih što se Zapadne Sahare tiče. Ali i Maroko koji je sa druge strane što se tiče Zapadne Sahare bio je uzdržan. Siguran sam da je i Palestina imala pravo glasa bila bi suzdržana. Nema braće, interesi su vječni.
To se zove diplomatija, nema kruha od tkzv bratsva.
Bolje da se nisi pravdao. Mene jedino tješi da kod Arapa narod i njihovi kraljevi, nametnuti predsjednici....nisu isto što i narod što se lahko uoči na X-u i FB da li je riječ o Palestini ili o Bosni itd...
Ma koga boli briga
jadan je onaj koji trazi pomoci iz rusije i afrike
Use i u svoje kljuse....man' se kvazi prijatelja koji su 200000000 km daleko od tebe.LOBIRANJE U VANJSKOJ POLITICI JE NORMALNA STVAR I TOGA TREBA DA SE DRŽIMO...SAMO LOBIRANJE,LOBIRANJE I LOBIRANJE ...KAKVO CRNO BRATSTVO I BRAĆA...TO SU PRIČE ZA MALU DJECU
Gdje to ima zemalja da je 200000000 ili 200 miliona km daleko????