Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U svijetu ne postoji uređenje poput našeg
Ispred svake ambasade u svijetu, a nema ih puno,gdje ne bude istaknuta zastava BiH,nađite ljude, plati mu dnevnicu i nek cijeli dan stoji i drži zastavu BiH ispred ambasade.Ne smije ga niko dirati.
Poljo nam priča bajku pred spavanje.
Nece BITI bidne Poljine u Danskoj !!!!!!!!!!
NEK SI SE TI UHLJEBIO, BOLI VAS ZA DRZAVU
Šta ovaj priča? Kakve veze entnonacionalno ima sa činjenicom da institucije BiH nikad nisu donijele zakon o Državnim praznicima? Valjda u zakonu treba stajati koji se datumi definišu kao Državni praznici, a ne da Ministarstvo vanjskih poslova donosi neke svoje instrukcije kad god je ministar iz reda Bošnjaka. Ambasadore svakako bira Predsjedništvo.
Da si pazljivo procitao Polju... Vidio bi da je svaku rijec odmetnutih ambasadora rastumacio na proste faktore... Vama svakako treba i odguslati ovo pismo jer se kao pripadnici jednog naroda vjecito pravite grbavi i polupismeni!
Ambasador se moze postati na dva nacina, karijerni i nekarijerni. Prvi je da si dugogodisnji diplomat, zaposlen u MVP i presao sve stepenice. Drugi nacin je da ga bira Predsjednistvo, po nekoj zasluzi, recimo moze biti poznati novinar, clan akademske zajednice itd.
Reci ti to Republici Srpskoj a ne nama