Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pogledaj šta se dešava kod vas budalo jedna, u po Londona ljudi mašu eksplozivom a našo si nas kritkovat...
Promenili su BiH u FBiH 😁
Znaju oni da su u RSu Cetnici koji brane zemlju od terorista. Preporucujem svakom ko ode u London da sebi uzme smestaj u Hotelu "Ravna Gora"
Treba definitivno uvesti vize ovim britancima za ulazak u BiH i sa 300 eura za svaki dan planiranog boravka, uz obavezu da se jave prvoj policijskoj stanici u gradu u kojem misle ostati duže od 36 sati. Ovo radi njihove, ali i naše sigurnosti od njihovih huligana i prostitutki, koje traže bogate arape da se udaju.
ne znamo se kerova rijeshiti u GLAVNOM gradu, a ne da vize odredjujemo britancima
Kad vidim sliku od ovog lika kao da ima samo jedan končić koji čuva uši da ne otpadnu....
Pojasnite svojim gradjanima da su sigurniji u Bosni od terorizma nego u Britaniji. Samo im auto i novčanik nisu sigurni .
Budimo realni, zašto neće jedan od preko 20.000 wehabija iz s. Arabije, qaratara, itd. koji će doći u Sarajevo poslije ramazana doći tamo oko city puba ili cheersa gdje svrate polu gole engleske turistkinje i uzviknuti Allahu ekber i boom.
@atheos ne vjerujem u taj scenarij. Ovdje ne dolaze normalni harapi već oni podivljali.
sda je najveci finansijer isila i vehabija preko cengica i bbi saudijske banke koju drzi zivalj
Sto god da je, nije nikakvo cudo, jer sve diktatorske zemlje imaju po jednog diktatora, a ovdje kod nas su trojica. Sto znaci mi se nalazimo u trodiktatorskoj drzavi.
Najveća teroristička prijetnja u BiH je postojanje izdrkanog kuroslavnog ravnogorskog četničkog pokreta i redakcije portala Poskok.info i Bljesak.info
jeote, dokle smo došli, suptilna promjena u terminologiji znači nešto sasvim drugo... a nekad je glavna opasnost za zapadnjake bila da ih oderemo: http://www.avaz.ba/clanak/266461/kako-je-kirk-douglas-u-sarajevu-pojeo-najskuplje-cevape-video?url=clanak/266461/kako-je-kirk-douglas-u-sarajevu-pojeo-najskuplje-cevape-video
Dolazi nam vjest iz zemlje koja je osnivac 50% teororisticki organizacija
poserem vam se usta pustate crncuge i islamiste u suknjama da vam svaki dan ulaze u Englesku a za nas dok vizu izvadis ponovo ce uci u EU
ko ti kosu sisa da se idemo osvetit...
ahahaahahaahahahaahahahahahaahh morala sam se vratiti na sliku da pogledam................pa strasno....strasno
Prema njegovim rečima, ostaje zagonetno kako Britanci imaju podatke šta se dešava u BiH, a nisu imali informacije u njihovoj kući, pa su u veoma kratkom vremenu imali dva teoristička napada - u Londonu i Mančesteru. Naravno njima je opasnost za britansku ambasadu u BiH na umu, jer je logično ako je američka ambasada bila meta broj 1 u BiH da je britanska broj 2 i to upravo sada !!
Al si ga pojasnio svaka ti čast.
kao pravi pravcati politicar :)
jos se covjek mora da pravda sto je rekao ono sto stoji