Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poštovani gospodine, Da li znate gdje ste došli?
Japanci su velika gospoda! 🇯🇵 ❤️
Ima i kod njih bizarnih stvari, naročito su seksualno isfrustrirani jako, ali su teški radnici
E moj ambasodore ....
Eeee moj dragi Sakamoto, pa bi oni, ali nemaju kad od lopovluka, spletkarenja, podmetanja noge drugome, produbljivanja kriza, zastrašivanja nas novim ratom i tako tim njihovim redovnim poslovnim obavezama.
Zasto kad politicarima odgovara ovakav sistem, vazno da nijhova ekonomija je dobra a narod neka ide u PM.
E moj druze u ovoj drzavi nije vise nikoga briga za ekonomiju ili za odlazak mladih.
Nasi lideri su mudri, i znaju da ce ima pare kapati za njih, i njihove najmilije sve dok izazivaju krize kao Dodik i Covic. stoga, njima nije u interesu dobra ekonomija i stablnost, jer u takvoj drzavi oni vise ne bi imali sta da ponude.
Ajde !!??
Realno i u Jugoslaviji se znalo ko ide u Moskvu ko u Berlin ko u Pariz, London.... A ko u Svazilend za ambasadora. Mi smo sad taj Svazilend bez uvrede ambasadori, samo konstatacija.
Gospodine Hideyuki to nisu politicari, to su ratni profiteri i poslije ratni profiteri, to su genocidasi i UZPovci. Njih ne zanimaju narodi vec samo sopstveni interes. Hvala narodu Japana na svakoj vrsti pomoci ali nama nema pomoci sa ovim politicarima.
Ma kakva ekonomija. Narod u BiH su ovce....beeeeeee🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑beeeeeeeeee🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑beeeeeeee
Da imamo bar malo kulture Japana, njihovih radnih osobina, gdje bih nam bio kraj.