Komentari (125)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
joj sta docekasmo ... da bugari vjezbaju po nasim sumama!
Ovo su nasi saveznici i prijatelji. Ne daj Boze rata, jedino bi nam Britanija i SAD pruzila konkretnu pomoc. A da se Rusija pita, BiH ne bi postojala
Neces ti prijatelja i saveznika haha skupa pobili najmanje 10 miliona ljudi po svijetu i to nevinih ljudi
@KURCIC2004TE hahahah bas bi odmah dosli da nam pomognu 😂😂😂
Welcome Friends...
Konjusarskom jadu nikada nece biti jasna korelacija 'strana vojska na tvojoj zemlji". 'Jad' je vjecno uvjeren da je stranac tu da mu pomogne a ne da ga posjeduje
Bosna da postane sto prije clanica NATO i da se okrene i zapadu i istoku. Mala zemlja poput nas treba graditiprijateljske odnose sa svim zeljama svijeta.
Igmanski marš i svi Englezi pocrkaju... Amateri
Dobro dosli u zemlju -diskusija o nacionalnim genima i polaganju prava na materijaliziranje istorije. Nema potrebe da nabrajam..., Britisi nas poznaju bolje neg mi sami sebe. Nas najveci problem je sto smo taoci samih sebe! Podrska za mir nam je veoma potrebna. Dobro dosli, i ne zurite da se vratite doma :)
Dobro nam došli,neka vas ovdje...
Laktaski kleptomane blizi ti se kraj.
I posle ove bali jenšture kažu da je suverena država. Ko zna kakve će eksperimente raditi na stanovništvom i sa čime će nas poprskati, kao kad se komarci prskaju, taman na vreme i kad se 5G pali širom svijeta.
@glembo pa vi jeste arapi i turci po ponašanju i kulturi. A odcijepite usrani re zarvat pa se uclanite u fašističko zločiančku organizaciju. Srbi su dali milione života protiv antifašizma i nema šanse da budemo deo te fašističke organzacije' dok je to za vas usta še prirodno.
I NEMOJ SLUCAJNO DA SE VRACAJU.Neka ih.
ovo bi bio dodiku brzi odgovor za mirno razilaženje
e cuj, nato leti u antonovu
Opet pred izbore, e sad je Mile gotov
SteŽe se obruč!!!
Zanimljivo je kako je islamiziranim Bosancima Turska bratska drzava, a oni sa Rusijom kao prst i nokat, a islamizirani Bosanci je ne mogu smisliti. Sto je najgore najblize gene imaju Rusima, cak i jezik razumiju, a lizu se sa Turcima koji su ih silovali 500 godina
Jedna lekcija iz genetike. Najcisce Dinarske i Ilirske gene (71%) imaju Hrvati iz Srednje Bosne i Zapadne Hercegovinw