Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA izdajnička stranka Bošnjaka
You see this guy, NUMBER ONE BULLSHIT GUY. He do we wo we wo ....
https://www.youtube.com/watch?v=bN3inQSvdJk
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sta ce sledece uraditi, blokirati Dodika na Instagramu 😆
Ne znate ako su se uvedu sancije tek onda ce sve stati,ne znate da posle dodika doce drugi dodik,koji se trenutno zove drasko stanivukovic,koji ce biti 3x gori od njega po vas,pa da konacno ove srbe magarce neslozne dovede u red.
Kako ste jadni,strasno svaka druga vijest je o sankcijama,sanjate to danima mjesecima,to samo pokazuje koliki ste pataloski slucaj,jad i cemer,pocev od redakcije do ovih krezubih komentatora i vasih politicara.Ne znate ako ako bude kakvih sankcija to je kolac u srce ove zemlje,sve ce jos vise stati,to znaju i stranci i zato vas zavlace,vas prirodno glupe nacionaliste.
Sankcije su smijesne ne skode ni muhi. Dodik godina pod tima.nazovi.sankcijama
Koruptivni su svi u koruptivnom sistemu. Tu se mora generalka napraviti jakom metlom i debelom drškom kad ih se bude mlatilo. Šta je kome potrebno nešto da krade ako će to ugrozit većinu, kakvu razonodu imaju krađom lopovlukom i ugnjetavanjem i osiromašavanjem većine, pa neće im lopovluci olakšati niti produžiti život.
Treba tu listu maksimalno prosiriti
Test
Da se i ja jednom s Amerima slozim. Samo redaj sve bez pardona.
Mislim da bi se Špirić najviše zabrinuo jer on ima imovina svugdje po svijetu sumnjivo stečenih
Nemate vi toliko papira
Hahaha još da samo ove naše sankcionisanih odrade fino, bit će to sve dobro.
Sa nestrpljenjem ocekujemo "sretne" dobitnike. 🤣🤣
Ovdje je nemoguce naci politicara koji nije vezan za korupciju,tako da ih je jednostavnije sankcionisati za istu nego im traziti ustavne greske.
Kakve sankcije da im necete ukinut Arenu i SPORT CLUB na kablovskoj
I onda ovi naši političari kažu ne trebate nam se miješati,možemo mi to sami,neka pstane isto,uzmi ago koliko ti drago
Ako Bakoker nedobije full sankcije i njegovi kriminalci onda je SAD izdala sve narode u BiH. Bakoker je najveća počast koja je zadesila sve narode BiH. Najveći kriminalac u Europi. Da mu Allah pravedni podari najveću vatru Džehenemsku onaku kaku on zaslužuje , da se kupa u ključalom ulju... Allah je pravedni