Komentari (161)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ministar finansija i trezora BiH ima 66 godina. Pa majka mu stara jel moguce da u ovoj drzavi nema niko sa 30 god a da je pametan da bude ministar. Penzionisat ove starce iz politike pod hitno
Uvesti sankcije I dodiku i Milanoviću i Vučiću kao ruskim saveznicima
Zaboravio si još nekog ali neka pustit ću te da skontaš
@burek od cvaraka - kad te hijena okotila?
trno u oku jer je hrvat
Sve politicare iz BiH treba otpustit . Jednostavno u penziju bez otpremnine . A B iH predat Evropskom rukovodstvu da se normalizuje stanje i odgoji nova generacija normalno vaspitanih diplomata . A ovo sto se dogada u BiH politiki i diplomatiji to je nasto kao (x) iu magli ko koga stigne .
HOće li ADEZE stat na rusku stranu? Gdje su i dosad bili?
Sada pare CIKu ili zatvor.
Ovo je čista ucjena! BiH se moRa izjasniti o sankcijama?!, otkad je BiH toliko važna evropskoj uniji? Da li iko razumije šta je poenta priče? Rusija neće da do sad neutralne države uđu u NATO...Pa postoji čep ili tampon između Nato i Rusije, a to su upravo do sad neutralne zemlje! One će najviše nastradati ako ne zadrže neutralnost! živi bili pa vidjeli...diplomatija je kao šah, moraš predvidjeti 20 poteza unaprijed, a ne skakati na prvu...ali imamo li m i uopšte diplomate????
@gooUser19571008 Djaba pricas, vecini je ispran mozak, i bitno im je samo da nekog osude, razapnu, sankcionisu, ufurali se ljudi da smo mi neka sila, mi sa uvodjenjem sankcija samo sebe mozemo sj*bati, a nase sankcije nece niko ni osjetiti, gloope ovce to nikad nece shvatiti!
Ako ovaj doživi 1 april, slaba mu krvna slika..
Gospodo draga, mi ne mozemo da se usaglasimo da li treba da postoji ova drzava, a vi nas kritikujete zbog neusaglasavanja sankcija Rusiji. Zba se ko je i za ovo prvo i za drugo, ali kad nam se rusi drzava boli vas kuratz a za sankcije vam je bitno. Ma gonite se i vi dodjavola.
Kad covjek dobro razmisli, EU i USA su vece zlo od Rusa 100x, pa kud ces dalje kad cak ni "divni" britanci nece sa njima jbt! A ovi nasi im vire iz gooze tztztzzt.
Kakve ba sankcija a sami i dalje kupuju i Ruski plin i naftu,čak štaviše,Njemačka kupuje veće količine nego prije rata
sve glasni i zahebani a kad ih atisnu pichoke male....ruske marionete
Kako ovi glupani iz EU vise ne mogu da shvate da je Dodik protiv a ova dvojica za.Kako ne skontaju da ni narednih 100 odluka ovaj prvi ce biti kontra ove dvojice, dakle nijedna odluka ne moue da se donese.Stavili ste 3 predsjednika , to ste i dobili, a sta ste ocekivali?
Niko ne konta kako oni samo komanduju a mi klepnemo usima i slusamo. To je nama nasa borba dala da imamo evropu za vazala :)
Trebaju i nama iste sankcije uvesti kao i rusiji
Opet nas nekakvi bjelosvjetki hohstapleri tjeraju da se izjasnjavamo i ukljucujemo u sukob Rusije i Ukrajine te biramo strane. A sutra da nas Rusija napadne, nikakvu pomoc ne bi pruzili kao sto nisu ni Ukrajini. Ali nas zato huskaju na Rusiju.
Rusija napadne?!?!??? Na daljinski?!??! Moze preko satelita, direktno nikako...
Tako je nek sad pokaze Jel p...a il ima mu.a gsp.dodick. a nek Svijet vidi ono sto vec zna..kako je lijepo gledati kako zakasnjela Ali uvjek dobrodosla pravda radi..jos samo da karma krene vracat zesce Mili za drago