Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve je već dogovoreno ! Čemu izlazak na izbore ??? Gubljenje vremena !!!
Sve puštamo da nam budu medijatori, kritičari i u nekim slučajevima, i odgajatelji. Da BiH kritikuje Francusku zbog svojih rasistickih i nacionalistickih istupa vjerujem da se ne bi dobro proveli, al neka bolje da svi savijemo leđa, da se hoda preko nas.Sve dok ova tri vola ne sjednu i popričaju kao ljudi i dok se ne počnu ponašati doraslim svojoj poziciji i godinama, a ne kao tinejdžeri u pubertetu sa svojim neograničenim egom, nama neće biti bolje.
Oni koji kažu da su sve strane počinile genocid u ratu, a vaš general štitio radovana, mi jednostavno ne slušamo. Samo zbog te izjave o genocidu vi ste trebali biti protjerani iz BiH!
Pravo na izbor je i da ne glasam, a ako već hoću glasati onda nas vi pustite na miru da to obavimo bez vaših agitovanja za eu
Zasto uvijek imaju ovako ruzne i zapustene zene?Da je nasa svi bi je popljuvali.Imamo doduse onu Benjaminu,ali ovo je previse
Nemojte si vi javljati..nismo zaboravili Embargo i koja zemlje se najvise zalagala da nebude ukinut. Zato sad psst !! Prvo Dodika uklonite pa se javite.
Ja konto kona Amira ...