Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moja Mirsada, nisi smjela po nalogu jednog čovjeka ili stranke otvarati tuđu poštu.Ti si ambasadorica BiH, a ne ambasadorica SDA.
eeeee, još dugo to neće biti slučaj... nije ni BH Telecom SDA preduzeće nego vlade Federacije, isto kao Elektroprivreda, Vodovod, GRAS, Rad, itd itd... Ali kod nas jeste... ovo je neki novi oblik vlasti nepoznat u svijetu...
Pa i nije kriva....uradila je sta je Bakir od nje trazio....a on sad cuti ko ckapi.....da nije to uradila on bi je verovatno smenio......
@ValcerDeliVodu Naravno, nikada ne ide po ledjima velikih igraca no iskljucivo po ledjima malih. Onog momenta kada je Bakir od nje to trazio njena je karijera bila gotova.
Ako ti Bakir kaže da opljačakaš banku, ko je kriv, ti ili Bakir ? Žena je punoljetna. Neka snosi odgovornost. Ako državni činovnici nisu u stanju da bar glume da su država, nek ne očekuju od građana da poštuju državu.
PRIKAŽI ODGOVORE (40)
Samo još jedna od trojanskih kobilčina, koje je kvislinškokriminalna vrhuška darovala Bosni u amanet.
Haj kurvo muzu otvori pismo😂
Jok eto izjasnice se da je kriva
Vidjaj stavila crveni lak ko Sebija Causesku😂
Zena nje krivs, ali ce djikani traziti da srbija vodi postupak :))))))
Mirsada glupaco izigrali te... Dzeses otvarati tuđe pismo. A i nas su izigrali a znali su da od toga nema ništa
Kako nam stare politicari tako nam stare i ove macke po ambasadama
jesi li cula ikada za Code of Conduct ?
Mirsada ruke ti se pozlatile
Normalno da nije kriva, ona je samo glupa...
nevina je...
uvalise zenu u problem a ni zbog ceg, da je makar sta bilo od te tuzbe
i sad ce biti pustena niz vodu... dolazi sljedeca Mirsada :-)
jedan od propali planova ridjobradom, jos sad kad zenu kandiduje za presjednistvo to znaci kraj SDA, gdje se nece oporavit godinama, NEMOJ TE BRISAT KOMENTARE TO NIJE KULTURNO.
NARAVNO DA NIJE KRIVA JER NISTA NIJE URADILA NA STETU VEC NA DOBROBIT OVE ZEMLJE A OVI LAPRDASI ZBOG KOJIH JE HASKI SUD I OFORMLJEN MOGU SAMO JESTI ONO STO SVAKODNEVNO IZBACUJU IZ SEBE