Komentari (130)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Američka ambasada i OHR očito smatraju da smo mi Bošnjaci svi redom teški retardi i mutavci. Tako nam i treba, kada se trebalo izaći na protest, urbani sarajevski FGR Bošnjak je ispijao kaficu jer "to nisu moji protesti, to su SDA protesti". Kada su Šmit i Marfi sa balkona vidjeli onu jadnu šačicu ljudi, mora da su umirali od šege, zato sad i imamo ovakva patetična saopštenja koja vrijeđaju inteligenciju.
100%!!!! Mi sve kontamo neko ce vec nesto uraditi al fazon je sto nece. Samo nas Božija milost drzi…
Na proteste smo trebali na Poljine i pred centralu SDA, i to mnooogo ranije. Sad je ionako prekasno, dopizdili smo svima seljaklukom, demagogijom, korupcijom... Da protestvujem za Sekinu nepostojecu diplomu i Osmicine marifetluke?!
američka ambasada i Schmidt su postali više smiješni sa svojim izjavama,, ovaj ih kara kako hoće
Ne smijete vi Dodika ni pogledati.A od vas se nama svima diže kosa na glavi.Vodite i Šminka za i Dodika vi ste ih doveli.Dosta nam je ove bijede a i vas.
Za ovog što veli da su Bošnjaci "dopizdili" svima seljaklukom, demagogijom, korupcijom... A seljakluk, demagogija i korupcija ne postoje u SNSD-u, HDZ-u, među Srbima i Hrvatima, svi su pošteni, svi su evropsko cvijeće? Opasan je taj narativ koji se nameće da je SDA najveće zlo u državi, da su samo Bošnjaci pokvareni i koruptivni, da su Muslimani glavni problem u BiH. Neko to uporno provlači, uz svesrdnu pomoć FGR iz Trojke, koji se uglavnom i ne izjašnjavaju kao Bošnjaci.
Torbicom ga Murphy
E jesu ga naruzili, mzda ce i razmislizi ovaj put.
Glupsoni iz EU i Amerike,kada ćete shvatiti da je njega narod birao i stoji iza njega a vi osuđujete Dodika da bi zaštitili taj narod.
Ne da vam.nismo neprijatelji, nego ako vas sjecanje sluzi, mi smo legalizovali vase orgijanje od 92 do 95 god.
fck ddk th fšst
Ja mislim da je ovo vise poruka Bosnjacima nego ikome drugom....pamet u glavu narode..
...A PSI LAJU NA KARAVANE, A KARAVANI PROLAZE...
Dodik neće moći zaspati večeras,, toliko ga brinu izjave američke ambasade 🤣🤣
Kako ce mu biti prijetnja kad su ga oni napravili
Samo ga tetošite , niz dlaku...Nipošto da bi ga smijenili ,...Nek samo nastavi..., A vi lagano...ba-ja je tooo...Malo kritike ove godine , ..malo dogodine..., Malo iduće decenije...i tako ..
Postavlja se pitanje sta bi bilo da je neko od Bosnjaka otisao u Rusiju i da tamo da orden Putinu i na ovakav nacin se pisa po svima...Razapeli bi ga odmah,ali kada je to nebosnjak onda ga lagano niz dlaku..e to je demonkratski zapad....!!!
Nije RS-u al je BiH