Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U BiH niko nije iznad zakona osim političara i tajkuna!
Dodik je američki projekat,i nije dodirljiv nikome osim njima. Znači, biće netaknut na političkoj sceni do onog momenta kad im više ne bude trebao pijun za potkusurivanje među balkanskim narodima.
kao i bin laden
Oj, Srbine iz rs, ne vjeruj svemu što ti servira fašistička fabrika laži zvana ptpc. Kladim se da nijedan velikosrpski političar iz rs uopšte nije ni pročitao Dejtonski sporazum u izvornom obliku i izdanju. Dozovite se već jednom i prestanite kenjati. Dodik i slični govnari su vas lažima i manipulacijama zavili u crno! Ko želi da živi u Bosni i prihvati Bosnu kao svoju domovinu, želim mu sve najbolje. Onaj ko ne želi, lagano preko Drine i Save i u majčicu Srbiju i Hrvatsku! 👍
bilo bi divno da sta bude od toga, al ovo je bosna
Sta to znaci optuznica? Nista... Bit ce oslobodjeni optuzbi posle...pa ljudi ubijaju i budu pusteni... mafijaski je to lanac...
protiv mene su podigli optužnicu zato što sam vozio 100 na sat kro naselje gdje je ograničenje 30 to je politički montirana optužnica protiv mene kao Bošnjaka i mog bošnjačkog naroda imam pouzdane svjedoke mog brata lažova i mog druga mutibarićai rođakemuljatora iskreno vjerujem u pravdu ,pravda će pobjaditi
Najkorumpirana drzava komentarise zakone :D nije naravni niko iznad zakona samo dudo Bajden i sin mu 😂
JOŠ JEDAN IGROKAZ U REŽIJI DOIDIKOVOG VOJNIKA I MARFIJEVOG IZABRANIKA - KAJGANE. TZV MZ DJELUJE PO VJEČNOM PRINCIPU: UVIJEK KADA SRBIMA ODSIJEKU NOKAT, BOŠNJACIMA SIJEKU PRST, AKO SRBIMA SIJEKU PRST BOŠNJACIMA ĆE ODSJEĆI RUKU. NAJBOLJI PRIMJER ZA TO JE MASOVNO HAPŠENJE BOŠNJAČKIH BORACA DOK SE NIKO NE HAPSI ZBOG OPSADE, SNAJPERISANJA I GRANATIRANJA SARAJEVA ALI I DR. GRADOVA.
Jel mislite fakat da smo toliko glupi da će ovo otići do kraja... Hajte molim vas
a gdje su optužnice za negiranje i psovanje genocida onda nazivanja Bošnjaka Muslimanima i još ohohooooo
Cuj „Razlog podizanja optužnice je neizvršavanje odluka visokog predstavnika Christiana Schmidta po novom članu Krivičnog zakona BiH - 203a stav 1, koji je nametnuo visoki predstavnik.“ A to sto ugrozava mir, rusi ustav, negira genocid vrsi diskriminaciju gradjana BiH nista a ?
pustite Šuplju kad glavni tužilac Kajganić njegov čovjek i ovo je predstava za naivne Bošnje
Samo potpuno uklanjanje lika i njegove svite daju neku nadu u budućnost!!
Optuzen za nepostivanje ohr-a, a ne i za poricanje genocida i rusenje ustava. Dobro skretanje paznje sa optuznica protiv casnih komadanata Armije BiH. Na ovo moze nasjedati samo naivna budala.
Ma vi Dodika gledate 20 godina kako rastace drzavu. Ocito se s tim itekako slazete. Sve sto radite je jedna velika predstava za javnost. Najvecoj sili na svijetu bilo kakav Dodik ne bi mogao stajati na putu, osim ako ne radi o sto vi zelite.