Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dogovor je samo - ukidanje genocidne. Ostalo su samo produzetci.
Glup ti komentar totalno
Alija je priznao i ti bi da ukines
BiH će dobiti izborni zakon koji je primjeren multietničim društvima. Neće više biti uzrupacije pozicija Hrvata, Srba i Ostalih. Fino.
Svaka čast za Amerikance Oni su zaustavili rat i nametnuće rješenje, a pregovarati se mora. Svi koji nisu za pregovore, oni su za rat. Ovi Klix komentatori, sve bijeda do bijede, i misle da će im rat donijeti bolji život. Očito da rata nisu ni na mapi vidjeli. Podrška za sve ljude koji u Neumu pregovaraju, pregovarati se mora, sve ostalo vodi u beznadežno stanje.
Ukidanje genocidnog entiteta je moralna duznost cijelog svijeta!!
Otvorili se 2 prsta..
Ne moze nacionalna manjina kolo voditi TAČKA!!! A ameri ako su demokratija moraju podrzati demokratiju i u BIH, ako nakon ovih sastanaka demokratija ne pobjedi znat cemo da ni u amerima nemamo istinske prijatelje!! Bog Bosna Bošnjaci..
Popustio si riđi aaa,prodo nas opet
Sram vas i stid bilo
Indijanski rezervat rješenje
Americki ambasador pregovara sa covjekom kome je amerika odredila sankcije svaka cast, 3 lopova dogovaraju da ne odgovaraju za svoja nedjela i lopovluk trguju drzavom.... presmjesno Putin je BOG cjenim ga samo sto mu amerika nista ne smije i volio bi da se sloze koreja rusija i turska i ovu bagru napadnu i sravnaju je naj jadnija drzava na svijetu je amerika i njeni politicari !!!!!!
Kao i svaki put mi igramo super prvo poluvrijeme... onda je na redu veliki oad u igri u 65 minuti i preokret... Ja kazem idemo u baraz i u ovim razgovorima....
Amerika je izazvala energetsku krizu u EU i svojevremeno izvrsila agresiju na Srbiju Libiju Siriju..
Znaci izdaja svih onih koji su Bosanci i daljnje parcanje ove prcije. Svi otiiiiic odavdeee!
Ode je
Haj ti kuči
Iz ovoga će izgleda vukovi izaći siti a ovce na broju.
Jel ovo ona prica: odvedes curu u neum u hotel automatski joj se spoji wi-fi