Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od kada je dosao Murphy mesetari samo medju Bosnjacima, ne treba ni zamisliti kako bi reagovao da je kordic Bosnjak
Nema to nikakve veze sa SDA, pišam se na njih. Ovo se radi o bošnjačkoj djeci i da bi Kordić opet peko djecu u peći.
Murphy je samo zvučnik State Departmenta. Nažalost, State Department je taj koji podržava OHRov apartheid peotiv Bošnjaka i ovaj problem je sada mnogo dublji. Murphy više tu nije ni bitan.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Osuđuju izjavu zločinca Kordića a nagrađuju njegovu HDZ sa izbornim aparthejdom. Osuđuju Karadžića a održavaju u životu njegov genocidni projekat. Ko ih nije pročitao ne vidi dalje od vlastitog nosa.
Sta kritikujete Ameriku rekli su vam gdje su institucija ili čekate da vam dođe Biden da ga uhapsi, ili se bojite da vam se Dinini i Niksicevi haveri naljute
Opet su zabrinuti…….
Ja se samo bojim da neko od bošnjaka negdje ne zaglavi dobro sa pičem prolupa i rokne ratnog zločincaEto belaja idučih 100 godina.
Amerikka kad su Bosnjaci: “Immediately! Get the OHR to implement decisions and change the constitution to help our Croatian brothers!” Amerikkka kad su Hrvati: “Send a angry letter, tell the court to deal with it… or not. Anyways, gotta go to McDonalds.”
Zlocinac na kvadrat
Danas bar kada svaki polupismeni covjek ima internet moze da vidi dokumentovano i video formatu kakvu je ulogu odigrala Amerika i EU,tri godine cekali i gledali agresiju i masakriranje,stavili embargo i kao slag na tortu spasili chetnicku vojsku koja je bila na koljenima .Ne kazem da bi danas isto uradili no kako im vjerovatno kada ovo tolerisanje Dodika i Covica lici nekako na pomenuto
Ja i sta dalje
Ta ista ambasada podrzava ratnog zlocinca Covica
hebo vas kordic u pakaa s sve, uhapsite smrada spodobnog psihopatskog i daj mu jos koju godinu.... sto mu dadoste ovoliku paznju i 5 min slave
pa vi podrzavate HDZ one koji misle isto kao i on
Zna li mi iko reči kolika je kazna za negiranje i veličanje ratnih zločinaOzbiljno pitam.
WOW... Reagovali ? Pozvali institucije koje su blokirane da rade svoj posao ? A kad se o Bosnjacima radi, onda se odluke namecu.
Jao , nemojte se samo vi javljati sa osudama ....dosta vas je vise ....dosadni ste .
Institucije su znale reagovati espreno kad je čovjek pokatao Bakiru srednji prst?????gdje su sad???'
Zar nam trebaju strani ambasadori govoriti da se ovaj fashista kazni ?! Raspisati potjernicu i roknuti zlocinca ?! Ne, bila bi mu to nagrada ! Treba ga uhvatiti zivog i strpati u samicu do kraja zivota !