Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ukinite pink crni i zvijezde granda pa do kada ce vam Mitrovic ispirati mozak
nema sta da ispira, sve je isprano vec odavno, sad je samo glancanje
Moj Forto, ti si zelen i neiskusan za ovakvu odgovornu dužnost. Prvi si ti trebao znati o kakvoj se firmi radi a ne da se sada vadi vruće kestenje. Nažalost, i ti i Nikšić i Konaković ste opsjednuti sa vlašću da i ne vidite koji su strateški interesi države i gradjanja. Povući se što prije, da više ne nanosiš štetu.
Koje razočarenje je Forto, velika nula.
Cuj kako, stavis dvije klauze u ugovoru, da se ugovor automatski raskida ukoliko se firma nadje pod sankcijama i da plate sve penale. Al posto se kod nas uvijek na ruku ide firmama, dobro je da drzava ne plati njima penale.
Objasniti će vam Ameri kako će te to završiti.
ukinuti nova BH jer je 80-90% programa u vezi Srbije zvijezde granda pa repriza trač paparcijalne reportaže.Onda nikad nije kasno reprize tračevi iso ka z.g. Dr. Katarina onda ona Nataša sa gostima zatim ona Lea Kiš nedjeljom pa sve to reprize. KO JE VLASNIK TE TV NOVA BH toliko forsiranje Srbije nije normno Za Bajram Nedelja u 07.00 ujutro repriza Zveijezde grada fuj fuj po 100%
Ej moj Forto-Smoklljane!
Kakve veze ima bankovna garancija sa računima u baci. Ovdje banka garantuje da će ovi ispuniti ugovor ako ne ispune banka treba da plati. Oni bi samo uzimali pare a kad treba nešto da plate izmišljaju neke konstrukcije.
Digitalizacija je moderni zatvor.
Hahahahahahhahahahahahahhahahahahahahahhahahshahahhahahahahahhahahhahahahahhahahahshhahshahahajanhahahahahahahahahahahhahahahahahahahhahahahsgshshhahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahshahahshshshsshhshsshshshahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahhahahhahahahahahaha
Forto ne glumi nego objasni kako su te dodikove firme mogle dobiti posao pored desetina boljih
Lako. Firma nema racun u banci i ne moze joj se platiti
Al' nas uvali Forto ...!
Pitajte za to Fortu koji je Dodikovoj familiji krhnuo 100 mil. KM državnih para. A možda ni to nije ono najgore što nas može trefiti, naime obzirom da je ugovor potpisan, uskoro bi. ogli krenuti penali a posao nije ni započet.
u normalnoj drzavi za to treba jedna recenica i odmah bi ovi bili uhapseni, ne bi formirali predmet nego bi to zavrsili za par dana i u zatvor.