Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova nova administracija na celu USA nema veze sa dosadasnjom americkom politikom, ovi su 100% prosrpski nastrojeni. Rade protiv bosnjaka i kosovara u korist srbadije
Ali eto to se ne smije reći jer odmah nas optuže kako gajimo Anti-Zapadni sentiment, kao građani koji ne bi smjeli da iznose bilo kakve kritike na račun ovih muljatora.
USA je podredila Srbiji svoju politiku na Balkanu. Nikako nije dobro
Pobjednici izbora na svojim radnim mjestima.Tako izgleda bojkot..Kako god okrenete ostanete gladni.Slušajte i dalje Beograd..
Amerika ova vise i nema nikakvu politiku. Zele privesti Srbiju u svoj savez saginjuci im se. Srbija dalje koraci prema Rusiji. Bus i Klinton su znali s kim imaju posla, ovaj Eskobar i Blinken zive u svom nekom svijetu.
Vidio je Kurti šta ste sa Bosne uradili , 🤷‍♂️
Dali bi oni citav Balkan srbima samo da budu kontra Rusije, al nema veze, navikli smo na sve od amera..
Ameri, i Englezi, nisu nikome saveznici. Niti imaju saveznika. Imaju samo interes. Viđeno više puta do sada.
Volio bih vidjeti da nekom americkom predsjedniku opstine, npr. Santa Monice neformalna grupica gradjana ne da uci u zgradu institucije ili nekom senatoru, kako bi vlasti Amerike reagovale. Al na Balkanu moze sve. I uvijek niz dlaku Vlasima. Majke mi Rusija je Tito po pitanju principijelnosti za ove ublehase.
Ništa se na Kosovu ne dešava bez američkog znanja. Ovo je šuplja priča. Albanci pokušavaju uspostaviti vlast na sjeveru Kosovu. Zauzeli su povoljniju poziciju za budućnost i sad ćemo vidjeti sljedeće poteze.
izgleda da ste vi usaglasili veliku sprdiju na racun bih a za racun kosova
Kuhaju novu čorbu vec vidimo cije meso ce se kuhat
Doslo je vrijeme da se razvali i zadnji dio Jugoslavije koji je ostao, Ameri su to odlucili i rade na tome, Velika Srbija, Velika Albanija, Hrvatska je vec u EU, a Bosnjacima Palestina u 23%
A iza zavese mu kaze, Samo udri.
Kosovari hoće, amerikanci im nedaju, srbi će intervenisat a onda će ih nato opet po ušima. Možda bidne Možda ne bidne😄
Sta ti hoces? Vidis da se rusi Demokratija na Kosovu! Pa sta bi vi Amerikanci da vam neko vako napada Demokratiju i neda da izabrani Politicari rade svoj posao! Umjesto da komentarises posalji ljude da pomognu Kosovskim specijalcima! Demokratija iznad svega!
Ide Americki plan totalnog razbijanja ostataka Juge, sad jos Bosna i stvaranje Velike Srbije i Velike Albanije
Mi kontamo da imamo vise prijateljskih drzava od Srbije al bi se mogli razocarat kad nas pocnu ostavljati kad najvise zagusti. Daj Boze da ne bude tako.
daj boze ne funkcionise u stvarnom svijetu