Komentari (186)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ebem i tebe i kritiku
.... za 7 dana vijest: USA daje kredit i financijsku pomoc RS-u.
Opozovite ovog Murpheya zivi bili.
Samo šuplja priča bez ikakvog konkretnog poteza, sve se vidjelo tokom i poslije izbora u BiH, 2022 godine
Joj da hoce ovu Ukrajinu Rusija satrati samo radi Amerikanaca Svetskih Policajaca
Vise smo nade polagali u vas Amerikanci,pogotovo u Bidena koji vrlo dobro zna sta se ovdje desilo,a vi nama OPET noz u ledza preko schmitha koji donosi vaše odluke,opet ste nas prodali i razocarali,pravite se prijateljem al daleko ste od toga
Nasi seljacine blage veze nemaju sta je autoritarizam! Njih zanima da sve svoje kukavicluke da budu pravi ljudi i cak 'muskarci' se ogleda u tome ko ce vise opljackati drzavu u kojoj je genocid izvrsen. Da objasnim dok vi punite dzepove kradjom drzave, ta ista kradja vodi drzavu u autoritarizam, e kad vi privi koji ste se NAKRALI DRZAVNOG i krali od bosnjackog i drugih naroda, vama ce taj isti AUTORITARIZAM DOHAKATI GLAVE, VECI LOPOVI CE vam dohakati, a narodu je uvjek bilo isto.
Ebe vas Baja iz Laktasa kako hoce 😂 Vi ste ga doveli eto vam ga sad
Ima ona grupa glasača koji su glasali za onu političaru u entitetu fašističkog imena kojima je Milorad Dodik *og. Zao mi je tih glasača.
Nista mi nemamo od tvojih komentara
Meni se cini da vepru iz laktasa dodješe péderi glave, cak i onog draška jébe jedan iz dodine i dva iz bakirove stranke….
Vi ste genocidašima dali entitet, sad ga uživajte, samo vi trabunjajte, šta mu možete, uhvatiti za desno mudo lagano.
Mene samo čudi kako 95% more biti toliko glupi i glasati za baju , nema im nikakvog napredka jos pokrade sve.
Lgbt će spasiti bosnu. Bakire i Zeljko, sutra se uzmite za ruke i prosetajte seher banjalukom.
Ja , iii...?
I bice tresla se suma rodio se mis.Frajer im sve u oci govori,pljuje,ismijava,prekida odnose kako on hoce i ovi kao ostro odgovorili na Twiteru.Smijesno! Ako ste mangupi sto ga ne uhapsite? Aha,zato sto Putin stoji iza njega.A ok je onda steah,razumljivo.
Da li je ovo mijesanje Amerike u donosenje odluka u nezavisnoj drzavi ili jos nismo nezavisni :)
Uskraćivanje sadake se ne može nikako nazvati miješanjem u unutrašnje poslove već samo uskraćivanjem sadake. Pa makar vam penzije, plate i lijekovi o toj sadaci zavisili.
Ovo je za Mileta Bosanca kompliment, ja mislim da se upiškio od sreće kada ga je neko uporedio sa Kepecom Putkom... Ali pogrešno se Dodiku obraćati za bilo šta jer on ide po svoje mišljenje u Beograd, tako da Vučka treba pritisnuti za sve što Dodara radi...