Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E neko benda tebe i laktašenka. Bolje ti je popi terapiju.
pa vi pisite trump je dodik! kakvi ste vi mahalski filozofi- uzimate sve na face value vrijednost..
Armija BIH ima srce, mislim na bosanske domoljube, armiji BIH je dovljna i tandzara da odbrani i ocuva cjelovitu i nedjeljivu Bosnu i Hercegovinu, srcem i hrabroscu se bore samo jaki.
Kosovarima i UĆK-a su pomogli Americki APAČI u borbi sa vojskom Srbije. Svi znamo izhod bitke... Kapitulacija Srba i Kosovo Drzava. Ameri pomazu sve oni koji idu protiv 'nebeskog naroda' ☝️
@DunjaluckiBarjaktar Pogrešno si obavešten o ishodu rata na Kosovu 1999-te!Nije vojska SRJ izgubila rat,nisu oni vojno porazili vojsku SRJ,zaustavljeni su na granici sa Albanijom i pored pomoći NATO avijacije i legije stranaca.Milošević je dobio milijarde dolara od SAD i potpisao predaju Kosova i Metohije,naredivši povlačenje vojske SRJ sa Kosmeta!!!Vojnici su se hrabro borili i odbranili Kosmet nisu mogle NATO trupe da prodru na KiM!!!
BH vojnici ocima nisu vidjeli novac ako su oni pripadnici ABiH bili. Mato vojnici su druga vojska.
Pa pomažete joj od 1995 i ništa se ne vidi,od tolike pomoći???Pomažete BiH tako što ste od Prevlake do Makarske pripojili deo jadranske obale Hrvatskoj!A to je nekad pripadalo srednjovekovnoj kraljevini Bosni?Na osnovu čega i kojom zaslugom da Hrvatska dobije deo teritorije srednjovekovne kraljevine Bosne???A optužuje se Srbija za pripajanje teritorija BiH,šta je to pa Srbija dobila od teritorije BiH???Hrvatska dobila nezakonito deo obale srednjovekovne kraljevine Bosne?!!
@DragoslavBarajevac Kolinda za spor sa Srbijom oko delte reke Dunav poziva se na kartografske podatke iz doba Austrougarske?!Samo odgovorite po kom osnovu je Hrvatska dobila celo poluostrvo Pelješac od Prevlake do Makarske?Kad je Austrougarska kapitulirala,ko je dao Hrvatima deo obale srednjovekovne kraljevine Bosne i zašto da im se to da???
Bosna pre jaki Srbi su vrištali
BH vojska je možda i jedina u svijetu, nažalost, koja bi u slučaju nekakvog rata ratovala sama sa sobom ili ti između sebe. Njoj ne treba treća strana.
Nije istina Imas ti npr u Moldaviji 3 entiteta i dvije vojske a imas i na Kipru 2 vojske. U gruziji 3 vojske pa evo sada i Azerbejdzan je imao taj entitet gdje su Armenci sa autonomijom pa je imao i vojsku.Tako da istrazite Malo kad nesto pricate.Pozz
LIJEPO IME IMAS😆😆