Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo
Jel realno da ce na BHT1 prenositi zensku reprezentaciju Srbije u odbojci,sportu koji prati 150 ljudi u svijetu,a da se nece prenositi utakmica Dream Teama,najvecih kosarkaskih zvijezda u kosarci???Jel moguce da je ova televizija na to spala?
@AsterBlistok Ti izgleda još nisi izašao iz 92 ' godine
Halo,covjece!!! Ovamo igra Dream Team kakav se okupi JEDNOM U 50 GODINA !!! ...NAJVECE NBA ZVIJEZDE na jednom mjestu!!!...I ja moram gledati odbojku za zene koju niko ziv na svijetu ne prati,pored tih zvijezda koje gledaju i prate milijarde ljudi???Jesi ozbiljan ti???
Znaci ide stimanje izbora u korist njiovih pulena.Ko kontrolise opremu,taj kontrolise i rezulatate izbora.Znaci sad nam bukvalno Amerikanci biraju vlast.I kaze izadji na izbore,praznik demokratije HAHAHAHAHAHAHAH.
Jednim klikom do nametanja zeljenih marioneta
Ne moramo ni izlaziti na izbore vise,to je dobro.Najbolje bi bilo skroz ukinuti izbore i neka nam strani ambasadori biraju vlast,svakako je ionako biraju oni,a bezveze se bacaju milioni maraka na predizborne kampanje,stampanje listica itd.To bi bila velika usteda.
pa oni su i napravili bosnu, a tito nam reko da ni jedna nasa republika nije niko i ista sama, a to se danas vidi, sve jedna bivsa republika sluga zapada koja prosi pomoc, i salje gradjevinarce i osoblje u njemacke staracke domove
oni kad se nekom naklate na kosti ne zavrsi dobro
hvala vam
Postoji više načina da se izborni proces i stanje u državi unaprijedi ali njima to odgovara ovako, ni tam, ni vam.
Mi smo daleko veca demokratija od SAD-a.
Svaka cast haha