Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vlasti u tzv. eresu , ☝️
Ne kontam kako vlasti? Kako svi u isti koš? Mislim da ti sto negiraju imaju ime i prezime, vjeru i naciju
Zamisli kakva životinja moraš biti pa u jednom Prijedoru se protiviti Danu bijelih traka. Protiviti se, organizovati protiv toga ili sve to gledati i prešutno podržavati. Znaju li životinje da su u Prijedoru, Kozarcu i okolnim mjestima ubijali ljude samo zato što su ti ljudi bili ljudi. Proklete životinje.
Poštovani Ambasadore, Molim Vas da reagujete na nezakonite radnje od strane Vlade Federacije i medija koji zataškavaju radnje Vlade u Energoinvestu!
Joj i i vi sto samo laprdate...covjek napravio vec tu radnu grupu za "razdruzivanje"(gdje ste naveli, da se ukida RS, ako se to desi ? Vasa reakcija se nije ni cula, ali ok), onda sada zele da promjene ime grada, da ne bude Srebrenica i na tome se vec radi(opet niko nista)...au Daytonu jasno stoji, Vi ga pravili sa ostalima, svako anti-ustavno djelovanje, vracamo se na Republiku BiH. Je li tako ? Milion puta antiustavno djelovao i nikome nista...