Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo dajte postenog drzavnog tuzioca, Dodik ne bi mjesec trajao a ni ostali
Jao bas ga sikiraju ovim prozivanjem. Ove njihove obkave ne dodju ni do 1% tamosnjeg stanovnistva, a i oni do kojih dodju, nisu Dodikovi glasaci. Eno Dodik ne zna sta ce sto ga ovako isprozivase, kazu poceo plakati.
Dzaba to sve, kad je Narod zaostao i ne razumije se u Matematiku
ambasada ovim istupima pokušava otvoriti oči narodu, Jel konta to još neko?
Jao bas ga sikiraju ovim prozivanjem. Ove njihove objave ne dodju ni do 1% tamosnjeg stanovnistva, a i oni do kojih dodju, nisu Dodikovi glasaci. Eno Dodik ne zna sta ce sto ga ovako isprozivase, kazu poceo plakati.
Ovi Ameri trpaju ne vade,dodo nervozan
Podrska za Dodika od Bosnjaka
Američki ljubavnik Dodik
Žongler paprika ronhil.
Jao bas ga sikiraju ovim prozivanjem. Ove njihove objave ne dodju ni do 1% tamosnjeg stanovnistva, a i oni do kojih dodju, nisu Dodikovi glasaci. Eno Dodik ne zna sta ce sto ga ovako isprozivase, kazu poceo plakati.
Pa za klix je ovaj članak govor mržnje.
Dao ih poljoprivrednicjma demobilisanim borcima itd gdje ovaj Višković da ovo kaže
Kakv politika preko twittera...
Dodik zna dobro zasto je oni veliki Srbin. I to vec malo duze, i mirno radruzenje dolai ubrzo, samo da jos koji milion zgrabi. Brani Srbstvo, nema sta
Samo prozivanje... Uradi nesto!
prozivanje je raditi nesto. Narod je taj koji treba glavni posao odraditi na izborima
Briga baje. On ima novca da vise godina ne mora nista da radi. On i pola serba u vaseljenju i u seljenju sve sa bradonjama. Samo ne mere da ih transferise vi ih blokirali!!??
Ali nema firmi u RS koje nisu povezane sa Dodikom. Ako ništa plaćaju reket
Sta mislis sto ih nema? Nema ih zato sto su konkurencija Dodikovim firmama. Njima naravno nije dao da ojacaju, njima su slali inspekcije i tuzilastvo. Dodik zna sta radi i zna sta ima od situacije u BiH.
Njega je instalirala SAD kao i Covica itd. gluposti
A gdje je nestalo 35 trilijona dolara od 2009? Toliko je danas Amerika zaduzena. Toliko dolara su ostampali i gdje su? Po Americi i dalje stare raspale ulice, infrastruktura je ocajna, tolike ljude su osiromasili zbog nekontrolisanog printanja novca i oni se javljaju da nekog pitaju gdje je novac?
Gorica jesi li to ti?
Vrte ga ko u Jablanici kod Gojka, sad ce gdje je zasteko pare, pa gdje sta ima i na kraju koji broj cipela nosi.