Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Amerika je stvorila RS kao što je dovela i Dodika, red je da to i počiste
Ne razumijem ovo prepucavanje od Amerike .......... ukinite Distrikt Brcko. Pripojite to Federaciji i MIR JE U BOSNI !!!
U najmanju ruku da počiste ono sto su napravili u BiH toliko su bar dužni Bosni i Hercegovini
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Gospodo.Amrekaci ugasite rs puste da uredimo Republik Bosna i Hercegovina!?
ne trebaju je oni gasiti. dodik to već čini
Onoga dana kad SAD shvati da je stabilna BiH samo Republika BiH jednakih i jednakopravnih građana, jedinki, sa svim vjerskim i etničkim pravima, ali bez etničkih ključeva u vlasti - tek tad ćeš imati uspjeh SAD politike. Do tada je ovdje samo patnja. Na kraju krajeva, stavi Brčko pod kontrolu i kraj priče.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
SAD je stvorila RS onog trenutka kad su zaustavili pad Banjaluke i Prijedora, pa u Dejtonu, i na kraju dovođenjem Laktašenka na vlast.
E moji us džinovići, dzaba vam plakati za raspikucom melinom. Vako cemo: Duda tih 600 i kusur miliona okrene na poljop., na sina i kumove za cca 2 godine stokuda kameći, pa nek on to vama vrati u dvi ture pa da nastavimo hladni rat ko ljudi a ne vako cmizdriti i prizivati nostalgiju. Ps. Pih 2 miliarde u 30 godina obnove a kad treba rusiti posaljete 50- 100 miliardi u jednoj trani za Azraila i Ukrainu (takvom dinamikom sravnicete planetu prije nego Musk ugradi sam sebi čip u glavu)
Ublehaši
Trzajte u komentarima hehe
to je taj prijatelj koji nagradjuje zlocince
Vise su novca dali Miloradu, nego entitetu, i dan danas mu daju
Neka traze da im pravoslavna republika to vrati .
Od 1995.do danas,nasi "najveci prijatelji" su u BiH ulozili "citave" 2 milijarde dolara.HAHHAHAHHAHAHAHAHHAHAHHAH.Mnogo,nema sta.Jos se prepucavaju sa Dodikom zbog te sice.
Murphy postao veca tetka od Dodika...
Svaki dan ista vijest
ukinite rs, dosta je drame
Legenda kaze da im je vise dala majka rusija
Hrvatska vojska postaje super sila od bivših ex yu država. Stižu novi Himarsi, nove Caesar haubitce i još 30 novih Patria, novi Black Hawkovi, novi Leopard 2A8 tenkovi, Baryaktar dronovi, stotine dronova samoubojica, 2 korvete sa protubrodakom,protuzracnom i protupodnorničkom borbom i za djelovanja na kopnu sa mora i kao šlag na sve najbolji pzo sustav na svijetu SAMP-T.
koga boli cacaqu
U prvom Dodikovom mandatu, USAID je dao za predskolstvo 2 miliona dolara, a licno on potpisao u Trebinju ugovor o projektu i saradnji
Ne cijene to oni, 1 rublja od rusije je ko vasi milioni......zaludjenost velikosrbijanskim mitom koji ideolosku matricu crpi iz velikoruskog mita