Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve političke igre na stranu, SDA ako ne podrži ovog čovjeka, koji je vjerovatno najaktivniji političar iz Kladuše i najprikladniji za poziciju kandidata – podržali su direktno Fikreta Abdića, koji je možda ipak malo gora persona od ovog Marina Vukoje. Od NESa se očekuje da će svakako izaći na izbore kandidaturom onog svog cirkusanta, čiju su kandidaturu najavili prije pristupa ovoj koaliciji.
SDA samo moze podrzati svoje partnere iz DF SBIH NES a sve ostalo NIKADA
Sda je propala kao kauč. Živjela Trojka, SDP, NiP,
Ako nista, nije privredni kriminalac i osudjeni ratni zlocinac..
SDA i ide na to da se izgube Kladusa i Srebrenica kako bi okrivili za to Trojku. Sve stranke stoje iza kandidata koji je objektivno gledano najbolji, zasto ne podrzati?
Ovaj covjek je polako radom stvorio ime, ali ubi ga stranka na kraju ovim zadnjim potezima. Zbog Vukoje izgubi obraz.
Ima Vukoja!
Koja je razlika izmedju Abdica i trojka izdajnika, molim prosvijetlite me?
I jedni i drugi su izdajice! Prema tome, SDA, DF i NES, izvolite predstaviti svog kadra ili ne podrzite nikog, pa ni pvog za Vukoju. Ne treba nam jos izdajica!
Upravo to. Sve je sad postalo isto nakon ovog poteza sa Vokojom. Ne znas koji su gori.
Pravi oportunista. Sjedi na dvije stolice.
Koja je razlika između Laburisticke i Naše stranke kad je drzava u pitanju, pitam za jarana!?
Sda je instalirala paravlicku i cemana, dokazani sda kadrovi, izabrali bi i vukoju da su ostali u vlasti, jer je to dogovoreno i prije trojke. S druge strane, necemo valjda i hrvatima birati ko i komsica. Nece vukoja nista uraditi i to su samo suplje od strane opozicije, ne znaju sta bi drugo. Uglavnom, ovog purica treba podrzati i definitivno skinuti ratnog zlocinca i njegovu stranku na smetliste.
MunchenBayern, ne paše Čovićevim Hrvatima kad izaberemo Komšića. Valjda zato što nije bio član UZP-a nego u Armiji RBiH. A paše im kada Bošnjaci izaberu Vukoju.
Babom protiv Babe!
nama niko ne valja. Ja mislim da se treba dati šansa, svima. Mada šansa može da košta, veoma što imamo priliku vidjeti već. Mada generalno političari koji dolaze iz reda Bošnjaka/Bosanaca još uvijek nisu dorasli toj ulozi nažalost. hoće li ikad...?
Ma imao je sigurnu pobjedu, ali kud za Vukoju.
Nije trebao podržati Vukoju tu se svrstao u Izdajnike . Sa druge strane ako pobjedi zločinca Fikreta , kći bit ce to još gora varijanta . Ovo je mač sa dvije oštrice .
Vidi mu face postene ko da mu je Amidzic brat blizanac.
Vidis mu po faci da ce te zajebati dok ti kae zdravo