Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dečko, odslušao sam ti današnju priču i ništa ti bre ne verujem.
Baš tako! U čemu se ogledaju te čvršće veze? U paradiranju vojnika Srbije po BiH? U vašem svesrpskom saborovanju? U stalnom pokušajima da ignorišete BiH a da koristite njena bogatstva vode Drine i da ne plaćate marku za to??
Sličan scenario je bio poslje 1945 god. U Foci. Naime, 1941-1945 u Foci su pok|ani Muslimani Bosnjaci, pa poslje toga treba su život, treba pomirenje i ovi naivni sve do 1992-1995. Opet isto. Evo nek neko demantuje da nije tako.
Handzar divizija je ovdje kod Ugljevika u selu Zabrdje za dva dana 17 i 18 marta 1944 zakklala 240 stanovnika, vecina porodica je zauvijek ugasena. Imas na netu i spisak ubijenih. Mislis da se neko od Bosnjaka poklonio ili dosao nesto slicno da uradi za ove zrtve?!
Momak, šta ima kod tebe još novog.?
samo spominje integritet uvijek, a nikad suverenitet
Sto se mene tice, ja ovog decka shvatam ozbiljno al kad su u pitanju zamke..
Ja koliko mogu da primjetim i vi ste stranci u Bosni
Da ste na tom sve srpskom saboru usvojili rezoluciju o Srebrenici i izvinuli se za zločine koji su počinjeni u ime tog naroda onda bi mogli pričati o nekim vezama, ovako šanse su male bojim se reći nikakve.
Maja jeli to taj dejton gdje su vam ameri predali srebrenicu i 14 bosnjackih opstina nije ni cudno sto se pozivati na njega
"Zajedno možemo biti jači ako uspostavimo čvrste veze Srba i Bošnjaka" Dali to znaci da Brnabic zeli veliku Srbiju?
Bravo ćale
Sve je ok!Gdje je danas sucut civilnim zrtvama Srebrenice iz vrha rs-a!S time se sve rekli!
To se pita je zatvorilo djelovanjem ABiH sve ostalo je posljedica odbrane BiH.Stim sto vammi vise nikad ne vjerujemo.Dogovor moze biti samo izmedju BiH i Srbije. Sa Bosnjacima se mozete dogovarati samo ako budu jedini narod u BiH bez entiteta.
Znači na Sveti Nikad?
365 dana poruke sa nama ne mogu jer zrak nije čist sa nama, ismijavaju nam žrtve, jučer provociraju paradiranjem i onda jedna rečenica zajedno možemo biti jači ako uspostavimo veze, ala koga vi kupate
Nikad sa srbijom
Daleko vam kuca bila.
Neko zlo planiraju opet...
Burn-a- b i t c h