Komentari (205)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ajd molim vas prestanite s**ati sa ratom i gownima, nema ništa od toga i ćao, premoriste nas, premoriste nasss!!!
Mi Bosnjaci moramo se pripremiti za rat, koji ce doci vrlo brzo i koji je neizbjezan. Dodik danas sa ludakom Orbanom dogovara politicku i vojnu strategiju za pokusaj otjepljenja takozvane GTRS. Orban zeli dobar izgovor za brzi izlazak iz EU kojoj ionako nije potrebna Madarska kao clanica. Tako ce vojnom i politickom pomoci podrzat GTRS. Agresor Srbija ce koristiti Madarsku kao kanal za oruzje za GTRS.
Trebinje, samo u tvojim mokrim snovima.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Kakav rat o cemu vi pricate ???? Da narod opet gine za guzice bogatasa Jel ??? Da tajkuni svoju djecu u inostranstvo a sirotinja u rovove i po raznim brdima ?? Neka hvala , svom sinu umjesto puske dajem pasos , nek stranački uhljubi ,prevaranti svoju djecu guraju da brane ono sto se kralo 25 godina !!
Ja gospodine nemam sina, ali imam pasoš. Samo nagul od ove nesrećne zemlje i još nesrećnijih ljudi. Ja nikog neću da ubijam a bogami neću ni da mene neko rokne 🙂
Dodik se može igrati samo sa kestenima i klikerima.
Evropa i sama priziva i organizuje konflikte. Treba joj spektakl, da skrene paznju sa svojih problema. Da zeli dobro naoruzala bi Bosance i Hercegovce do zuba i time osigurala sigurnost najkrhkijega naroda u ovome dijelu Evrope. A ne kao 92ge zabranila samo njima uvoz oruzija i gledala silno naoruzavanje komsija i susjeda. Od svih komsija, najgore nazalost imamo mi stanovnici i ljubitelji BiH.
Clanak nema veze sa vezom. Prvo sta je Tramp kriv za nepripajanje BIH EU. Drugo ja ovdje vidim da samo Bake i Sejdo pricaju o ratu.
Uhapsite ga, pa vidicemo hoce li ga narod slijediti i stati u njegivu odbranu.
Perete nas,boli na patka i za rat i za dodika.
Yebo li vam rat mamu svima, ova zemlja nije vrijedna smrti jednog covjeka a kamoli da se ratuje za nju, vidite li da svjestka gamad nama namecu rat? a nasi kvislinzi ih slusaju kaop udlice i ponavljaju kao papagaki sta im ta olos servira.
Muslimani hoće da ratuju sa Republikom Srpskom, a čim dođu neki požari ili tako nešto dolaze helikopteri iz Republike Srpske da snimaju područije i gase požare, jer oni nemaju čim. Zamisli koji su to mozgovi, dopustiti da neprijateljske letelice tako nadleću i mapiraju teritoriju. To bi isto kao da se Amerikanci zvali Ruse da im gase požare za vrijeme hladnog rata.
Mi u Zenici smo spremni,kao i u cijeloj Federaciji,tj BiH,da se napokon obračunamo s neprijateljima države,tj srbima i hrvatima.Naoružani i budni čekamo vlaške pičkice!
Ne treba ih čekat, treba napast, napad je najbolja odbrana
Klixovi novinari obavezno ,,progutaju,, pola izjava i napisu samo ono sto narod pali. Pa nek vam je na zdravlje i sa srecom, savjest je za vas nepoznata imenica.
Kad su se od Jugislavije odvajale Hrvatska I BiH onda su se s.vatrom.igrali oni kojima se.to nije.svidjalo. A sad se s vatrom igraju oni koji bi da se odvoje. Zanimljiva logika.
Kao Austrijski hostapleri nama hoce da ponognu,haloo
Ne palite se na ratove ratovi nikom nista nisu donjeli osim jada i bijede.
Ovo je prevara Klixa. Ušao sam u članak da pročitam šta po Klixu misle Austrijanci, a Klix mi podmeće nekog Džihića.
Možete da analozirate kolko hoćete. Ono što vam je u podsvesti je reakcija Rusije i koliko daleko će vam dopustiti da idete. Jel ste ubedjeni da su vam bošnjaci važniji od ličnih života. Jel moža mislite da je rizik vredan da vam bombe padaju na Beč? Nisam siguran da ste toliko hrabri a pogotovo što je vreme maltreatiranja Srba prošlost. Možda Srbiju nikad ne primite u EU ali bolje je i to nego da nemaju svoju drzavu.
Lol ti stvarno mislis da ce Rusija u rat sa EU i NATO zbog Srbije i RS? The fuck mannn?
Svi o tome pisu.. https://www.google.com/amp/s/amp.cnn.com/cnn/2021/11/06/europe/bosnia-serb-secession-threat-intl-cmd/index.html Danas CNN, juce Die Zeit. Ne valja, realno...