Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oj boja majko mila. Da li je redakciji poznato da postoji više jasnih boja osim plave, crvene i zelene? Raspored boja: tri boje u malo tamnijim ili malo svjetlijim nijansama 😂😂😂
Zatucana nacija!
Fildžan država
I famozna 8morka bi da ljune u lice ovolikom zelenilu i tolikon marodu. Ovo je necuveno. Bruka i sramota da pogaze volju naroda a toboze brinu o narodu. Fuj! Zivjela SDA i pored ovakvih prijatelja, neprijatelji nam ne trebaju. SDA ce biti jos jaca!
Sa SDA vam put u propast već obezbjeđen. Pa vi sad kako vam volja.
Prema ovoj karti Bosnjaka nema ni milion . Jajce slobodno mozes u plavo obojiti
Podaci CIK-a su bas pouzdani..ta institucija je svoj ugled,ako ga je i imala...svela na nivo 8spod nule
A da umjesto te analize , uradite analizu ekonomskog rasta, ili bolje reci pada
Kako odjednom Busovaca u Krajini. Sad kade Buzimljani navale na klix redakciju.
Sta je ovo hrvati svi za SBB glasali
Vidi se da Komšićevi gradžani žele SDA, I bilo bi fer da Komšić postane predsednik SDA, jer je pobjedio Bakira u njegovom glasačkom tjelu i da ta farsa zvana DF prestane da postoji.
Većina Bošnja glasa za SDA, pa se pitaju otkud Hrvati i Srbi glasaju za njihove nacionaliste?
Da, ali su pored SDA glasali za građanina Komšića i samim tim pokazali da žele građansku islamsku državu.
Ma koga boli k...c za analizu
Šta ovo govori? Da je NiP samo "stranka kantona Sarajevo" i kada na narednim izborima padne tu, nestaće sa političke scene, a Dinokio će ostati zarobljen u Čovićevom čmaru.
Džaba klixe navlačiš za SDA, crnolistaši idu u opoziciju
Razmisljam,zasto neko u BiH neformira nacionalnu stranku Bosanaca i Hercegovaca,ciji naziv bi bio patriotski tj.izjednacen sa nazivom drzave.Da se provjeri koliko bi na izborima dobila glasova od pripadnika etnickih i gradzanskih stranaka,koje se sve radi vlasti trpaju u etnicke kvote u domu naroda i predsjednistvu,jer kao ostali nemogu koristiti blagodati koje daje vlast u skladu sa Dejtonom.
I onda dođu likovi koji nisu prošli ni kao kompenzacija ili koji su osvojili izbore u par općina i kažu mi ćemo da uzmemo vlast zanemarujući volju birača ostatka federacije. Ali eto šta ćete pa i u Crnoj Gori je tako bilo. I vidjeli smo kako se sve završilo. Dritani.