Komentari (187)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma BRAVO ! Treba im neko vise reci,bravo Andelija za hrabrost !
koja budaletina
RUDARI BEZOBRAZNI RADNICI KOJI ZARADJUJU VISE NEGO DIREKTORI NEKIH FIRMI. RUDARI DOLE! 👎👎👎
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Halo ba ljudi rudar ima platu ko magistar elektrotehnike i opet se zale ! pa Jel to normalno ? meni rudari padaju u ocima
RUDARI BEZOBRAZNI RADNICI KOJI ZARADJUJU VISE NEGO DIREKTORI NEKIH FIRMI. RUDARI DOLE! 👎👎
JBT pa u ovoj državi rudar sa osnovnom ima vecu platu od školovanog inžinjera ... i onda se cudite što nema napretka i što se sele svi .........
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
trebali ste im poslat dubiozu pa neka pjevaju
Duso draga,a kako bi bilo da samo jedan mjesec dadnes svoj iznos plate rudarima...pa zasluzili su ljudi..
Je.ena ova Anđelija
Meni se ovaj smucko Andelija toliko gadi.Kada ga vidim,7 dana nemam napretka.Stvarno pravi krimos,smucko...ko nama vodi najbitnije firme u drzavi,dobro ikako imamo struju.
Ye bo li ti Bakir m.
Andelija kolika je tvoja plata?
Idi ti u jamu pa radi da vidim hoces li biti zadovoljan bijedo jedna
Andelija pandelija đeti je ljubavnica Arnela
Elektroprivredu vodi kadar bratske stranke SDA I DF! ELEKTROPRIVREDU TREBA PRIVATIZOVATI. TO JE JEDNA BIRTIJA, KAFANA, KUPLERAJ UNUTAR KOJEG VECINSKI DJELUJU UHLJEBI, KADROVI ZELENIH I DF. TO SU PROKLETINJE KOJE JEDU HARAM PARU NA RACUN RUDARA. KAZITE ANDELIJI DA GA SPOMINJEMO U DOVAMA STO JE NAMA POSTENIM NA KONKURSU ZA PRIJEM ODUZEO PRAVO NA RAD U KORIST KADROVNIKA SDA I DF. SMECARE TREBA KRiVICNO GONITI. NAKON 3.GOTOVI STE.
DAJ PARE!
Oni imaju voz!!!!
Halo ba, u rudniku radi ne ko želi, već ko ne zna i ne može ništa drugo. Ovi hoće programersku platu dantehebo na krampanju da zarade...
Uh, loša ti je logika skroz. Frizer, makeup artisti, te zezancije - ljudino to su mali biznisi, a ne crnčenje za drugog. Nije uporedivo crnčenje za drugog kada NE ZNAŠ i NE MOŽEŠ ništa drugo (dakle nemaš izbora i može da te jaše kako hoće), sa najtraženijim poslom za drugoga, ili sa svojim malim biznisom (pa bio frizer, il lakirala nokte).
Treba mu guzicu iz direktorske fotelje prebaciti nedjelju dana sa rudarima duplu smjenu pa kad iziđe onda ga upitati treba li dati rudarima.
Ovim ce se rudarima na kraju morati pruziti neki protest, tacno ko u nadrealistima....
Čistačica u EP ima veću plaću nego rudar i opet im dajete pomoć