Komentari (117)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DA LI JE DOZVOLJENO PRISUSTVOVANJE POLITIČARIMA IZ SARAJEVA?
Fadil napravio most, hdz i trojka mu spakovali zatvor sad trojka i hdz otvara taj most, kakva nebeska nepravda
Bilbalo Imali smi iskusne političare edukovane Titinom školom, pa nam odbraniše Titino dugogodišnje ime (40godina)BiH i još dodaše RS od Titinih početnika (bez po)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Hoće li biti i jedan Bošnjak na otvaranju? Ipak je taj narod platilo 90% troškova izgradnje. Možda neko iz Tuzlanskog kantona, koji pola ovog projekta finansira?
Vi platili???? Hahahhahaha Ne kaže djaba ona izreka Hercegovina radi, Šeher se gradi uša neradnici jedni
Biće Nikšić..i koliko ja vidim da će ga ovdje pop opet krstiti..čovječe Božiji..ja i dan danas ne mogu da vjerujem da su oni Autoceste dali HDZ-u i da zauzvrat nisu tražili ni Ceste FBiH kao kakvu-takvu kompenzaciju nego su oba direktora HDZ-ovci..pa nek ih onda krste, zaslužili su.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
penkovic bize sacuvaj sta ce on tu kravata krvava im
Ovi legitimni se pravo pohasili šta taj plenkovič ima uopšte da dolazi nije most u Hrvatskoj napravljen oni na silu oživljavaju U.Z.P.
Dolazi li Sejdo?
Da hoće biti svi na mostu, jer toliku kolićini pameti, hahaha, most izdržati neće.
Ukratko ovo vas ceka s trojkom ako ostanu na vlasti...B ce radit i privredjivat a H upravljat i naredjivat
koji će svojim nastupima obogatiti Hrvatska glazba Mostar . TAJ MOST PLACAJU BOSNJACI!
U Mostaru bio Vucic. Nisu oni krivi krivca trazite u vasim predstavnicima i vama. Bosnjaci cine vecinu koliko god neko govorio da to nije bitno - jeste. Kod nas se sve radi na razvodnjavanju Bosnjaka razne p. gande sto vjerske tzv. "arabizam" sto nacionalne. Vrijeme ce pokazati. ;)
A prijateljstvo Bosnjaka sa bilo kim cak i sa Sandzaklijama kome smeta?! :)
ČUJ VATROMET!? PRLERFIDAN NAČIN DA NAM PO OVOJ SUŠI I VRELINI IZAZOVU POŽAR I SPALE POČITELJ. EEEE PLENKI I HDZ KO VAS NE ZNA SKUPO BI VAS PLATIO. A IMA ONA JEDNA JOS OD VREMENA STARIH GRKA: ČUVAJ SE DANAJACA I KAD DAROVE NOSE. EDI
Nikšić je definitivno najgori premijer FBiH i to u dva mandata. Šta očekivati od kvazi socijaldemokrate, gdje se socijaldemokratijom smatra pljuvanje po islamu i uvlačenje u pak*u zapadu.
Koje godine je je ono trezoraš reko da če cijeli autoput bit gotov do najkasnije 2008?
nemojte velik vatromet da ne napukne opet
Pazite da vas ne pogodi projektil HVOa
Lijepa nasa :)
Je li DEJTON LUĐAČKA KOŠULJA ??? Pa kome se ta KOŠULJA NAVLAČI !!!
Hvala alji i sda sto nam donesose dejtonsku ludjacku kosulju
Nastavlja se agresija susjeda