Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pogotovo za Hrvate u RS-u
Boriš se ti za Hrvatsku, ali bez Hrvata! Podlom politikom Hrvati se tjeraju van države dok useljava Nepalce, Indijce, Banladešane... WEFov pogani cionistički klovn!
Pa i kod nas se isto radi
Živ bio nemoj se ti boriti za nas. Mrš
Dejtonski Ugovor: "Iz Federacije BiH se biraju jedan Bošnjak i jedan Hrvat.." Nekaj tu ne štima, gde je tu: Hrvati iz HDZ-a i dijela Hercegovine biraju jednog " legitimnog " Hrvata!? Plenkec a stranku ti drže glasovi dijaspore i HDZ Hercegovine- baš legitimno, prav-za prav!? Vodi politiku doma Plenkec!
Šatrolog, u vrijeme Domovinskng rada "izmjestil" se vanka, neka se drugi bore i ginu( slično kao i Milanović), a sada bi da mijenja Dejtonski ugovor glede izbora člana Hrvata u Predsjedništu.
Razmjena teritorija Dogovor Tudjman-Milosevic VI Nama rs mi vama herceg bosnu koji je narod platio zivotimq
je li ovaj biskup s njim pricao o Trgovskoj gori...je li se tako podmece noga susjedima, fino im slovenija nudi da skladiste grade zajedno na granici jer i slovencima treba za neuklearku krsko ali jok ovi hoce jeftinije i da truju BH.. da bog dao da vam se sve o glavu obije koji narod hocete da unistitie i da zagadite Unu
jos jedan lazljivac i to teski
Problem i jeste sto se boriš kao da je Hrvatska a nije BiH je druga drzava i nikad nece biti kao da je Hrvatska
Pa da im damo da nam vode politiku kladim se da bi bolje stajali nego sada kad je vodi ova naša banda, no ništa od toga imamo to što imamo i s tim nam je živjeti.
Bori se ti za tvoje kockataste glave....
Hajde se prestani boriti molim te.... Izgidosmo
Nemoj se ti matere ti boriti za BiH. Možeš, al' prvo otkači onog sa kockastom glavom i njegove bratije i zabrani da se zastave tvoje države vijore na svakom koraku u Hercegovini.
Pienko fata otrovne Zmije sa tuđim rukama !!
Mi se borimo za BiH kao da se borimo za Hrvatsku - Nadam se da ce prestati krasti vodu i platiti BiH drzavi ono sto su do sada pokrali.