Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam tko sklapa program premijeru Republike Hrvatske, ali od silnoga hrvatstva mislim neće ni znati u koju je državu doputovao.
Nista lose u tome nema. Hrvati i Bosnjaci su vjekovni prijatelji i partnerski narodi... to sto su odredjeni KOSovci radi licnih interesa unistili to prijateljstvo je najveca podvala 20og stoljeca i jednima o drugima. Vrijeme je da se prijateljstvo/bratstvo obnovi i svaka cast novim snagama koje rade na tome !!!
Bisna je hr pokrajina, sta se cimas.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ima on itekako problema kod kuce ovih dana da nije mi jasno kako je uopće stigao da obidje Bosnu
zaista ne vidim u čemu je problem da nam premijer susjedne zemlje preko koje ulazimo u ostatak EU i NATO teritorije dođe na otvaranje mosta koji će u konačnici da brže spoji konkciju dvije zemlje (Sarajeva i Mostara sa Splitom i jadranskim lukama) koje pod hitno moraju da unapređuju svoje odnose na svim poljima, niti RH može bez mirne Bosne, niti BiH može bez RH.
Pratis povrsno politiku i zato ti simbolika nije jasna. Sa HDZom neces nikada uci u EU. Promene zakona koje EU trazi blokria HDZ, a Hrv lobira po EU. Dragan sprijecava pravu demokratsku BiH i sa diktaturom ne mozes uci u EU.
Dovodi ga Schmidt da malo balansira i pomogne jadnoj Trojki da opstane. Ali nije narod glup.
Ovo nije nikakva posjeta Bosni i Hercegovini vec sastanak sa hrvatskom dijasporom i zato drzavne institucije ovog provokatora trebaju maksimalno ignorisati bez ikakvog protokola kao i mediji koji bi namjerno trebali ignorisati ovu privatnu posjetu katolicki predstavnika u institucijama drzave Bosne i Hercegovine
pa lik doslovno dolazi u Sarajevo. šta bosanskije ima od toga?
Treba osigurati vlast. Sve ih manje a niko ne smijeh otvoriti usta
Bilo bi dobro da obidje nesto i sa prefiksom Bosanski, sto mu nije prepreka uz sve ovo sto je navedeno. Naravno da treba da brine o gradjanima sa H putovnicom, ali ipak, susjedi smo, malo pripazi ostale.
Pa ono sa Bosanskim prefiksom je obilazio po Rijeci Sisku,Gunji i tako sl.
gooUser1720186703... To bi ti želio da je 23%, ali izuči malo geografiju BiH i vidjet ćeš koliko je. Tvoje vrijedi u kršu
sramota sta je dozvoljeno, nasim novcem napravljen most i otvara ga premijer Hrvatske. Sramota za ove sto su na vlasti. Zar nema dovoljno kompetentnih mladih ljudi u BiH da otvore most?!?!?
EU je za izgradnju Koridora Vc u BiH izdvojila bespovratna sredstva u ukupnom iznosu od oko 225 miliona eura. Za nepismene bespovratno znaci GRATIS.
Kad bi bilo do vasih para nebi mogli ni kakvu cuprijcu napravit na 50 metara od izvora Miljacke,hahahaha
Dalje ruke od BiH. Nemas dobre namjere.
Ma dosta vise tog privatnog setanja po jednoj priznatoj drzavi ... ko ga je pozvao ...jeli to na nivou drzave BiH ili bez veze dolazak ....:(
ma.neka plenkovica na otvaranju nego od nasih politicara zvanicno ide?
Ne razumijem ovo 23% nikako. Pa ne određuje rezultate na izborima procentar teritorije na kojoj žive glasači, već BROJ glasača. A situacija je trenutno takva da je H u BiH cca. 350.000, a B 1,7 miliona. I pored toga, uživate sva prava i imate više funkcija nego što vam pripada, što nigdje na svijetu nije slučaj. Ali i pored toga, ne podnosite zemlju u kojoj živite. Šta više želite?
A sad ti je mjerilo vecina a u Jugi ti to isto smetalo!
Kad podjes povedi Dragana dok nije crnu listu fasovo.
Da me pratis znao bi da nisam SDOO niti DF, niti SBIH ali je i Dragan zasluzio crnu listu ko i Cavara..
Hah nismo mi te srece ali opet Covic vama Bošnjacima treba spomenik dignut jer da niste nametali Hrvatima predstavnika Covic se nebi pitao ni za šta
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dosao da podrzi manjinu