Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cestitke, anice. Ako ovo citas ne sekiraj se, ovdje komentare cesto pisu placenici koji zive od prevare i izvlacenja drzavnih sredstava po raznim osnovama. Bravo.
evo da ja prijavim kiosk u glavnom gradu od 250 000KM , vrijednost mu je oko 20 000KM znaci neko je ukrao ili htio ukrasti 230 000KM ....ja i ? jel za tu drzavu treba ratovati i voliti je ?
narod koji proda svoj glas na izborima za 20KM tj, prodaje svoju buducnost, buducnost svoje porodice na naredne 4 godine za 20KM i treba mu he*** mater dok mu oci ne ispadnu! Ili jos gora i najpoganija vrsta stanovnika "ne glasam" sve isto , pa ucestvuj , potrudi se , misli glavom , mislis ako ne glasas da te se i ne tice ?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Gospođo poštovanje ❤️ Sve najljepše u životu
Čitaš komentare i više se ne ibretiš što smo kao država i društvo u planetarnom anusu.
bravo, podsticaj za druge, pravda je dostizna, samo je spora
Anive lutko, kafa će mirovina??? U cvetu si starosti.
anoci svaka čast... ima hrabrost i tim činom je pokazala da je veći domoljub i čovjek od 90% populacije u BiH... ali jedno pitanje ostaje novinari... šta je sa parama??? zašto je fond za zdravstvo vršio uplatu bolnici, a isto tako vraćao i pare pacijentima... znači dva puta su platili... zašto zravstveni fond nije tražio pare od direktora i uprave??
Svaka cast!
Anice kapa do poda🙏. Čestitka za hrabrost i sve najbolje u životu tebi, tvojom porodici i svima koji su tako kao ti👍👏👏👏👏👏👏
svaka casta, zena ima muda koja fale vecini muskaraca danas
Tuzlanski kanton je jedina administrativna jedinica na svijetu gdje osuđeni kriminalac i robijaš postavlja ministra MUP-a i ministra zdravstva u doba pandemije! Žena mu je predsjednica suda a da nesreća bude veća Mirsad Kukić je ponovo osuđen na godinu robije za isto krivično djelo(zloupotreba službenog položaja)!
evo da ja prijavim kiosk u glavnom gradu od 250 000KM , vrijednost mu je oko 20 000KM znaci neko je ukrao ili htio ukrasti 230 000KM ....ja i ? jel za tu drzavu treba ratovati i voliti je ?
Među Šnjocima nema nijedna stranka da je protiv korupcije, samo patriotska šuplja.
Prica kao u nekom kratkometraznom filmu.Vise mi lici na spin.Ne spominju se imena, shuhva.
Uhljeb Wars - Return to Office desk!
A ona jos veći lopov..
dobro si rekao...dok je zarila i palila bilo je njoj dobro...pisem kao bivsi radnik njene firme