Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve igre na 'sreću' odnosno one gdje igraš protiv 'kuće' treba zakonom zabraniti u našoj maloj napaćenoj državi gdje u posljednje vrijeme i starije žene, nane, od penzija odvajaju i sjede u kladionici i nadaju se da će dobiti nešto na bingu i preokrenuti zivot na bolje. Poslije se navuku i belaj. Kladionice rade i nedjeljom u 22h i ujutro u 8h na bajram, jer konstantno donose profit.
Sta lupas ti? Ahahahahahahahaha cuj nane igraju
Pa evo sad prolazio pored kladionice na Ch Willi 2, kladionica Sport Plus i zena od 60+ godina loseg materijalnog stanja sama sjedi i zaokruzuje. Vidis joj u pogledu da je hipnotisana. Znao sam jos prije vidjati drugih zena, mada cesto i ne obracam paznju. Imas drzavu gdje 80% starijih ljudi ima nekakav oblik PTSDa, drzava treba da zastiti svoje gradjanine kako zna i umije, a zastita, obrazovanje i usmjeravanje od pljačkaša iz kladionice je jedan od oblika brige.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Narednu godinu dana, nece niko ni marke dobiti 🤣🤣
predizborna kampanija
u gtrs-u ukupno greskom isplaceno vrtoglavih 11,327.50 KM, veci priliv nisu vidjeli od kako je Srbija ulozila poslijednju donaciju za izradu spomen-kokardi
Ma dobiće mahunu 😛
Simpatican nacin da se ubuduce ovako isplacuju glasaci i aktivisti a sve se prikaze kao greska...i kockarnice moraju na svoj nacin platiti reket vlasti koja ih uzgaja.
E neka ste i vi popushili...i da se narod malo opari...
Nema veze sace Dodik pustiti vrjedonosne papire po kamati od 5%
I tako platise kampanju...
Sto je najtuznije onda vidis HAJVANA kako igra na aparatima a sve napisano.....spojeno na server " kako je dao tako i ne da" ....identicno
Navlaka!
Pred izbore
Bice isplaceno mozda 100 dobitaka po 5000 hiljada , a prikazat ce da su isolatili 1000 dobitaka po 5000 hiljada, i eto pranja para i zaobilazenja poreza ma dobit.
U sridu !!!
Neeeko je pritisnuo pogrešno dugme na serveru! Napokon!
Spržo is back!
"Tender preko kojeg je izabran partner za sardnju sa lutrijom je bio neustavan i protivzakonit, a odlukom Okružnog suda, po tužbi firme “Joker Game” i poništen." Sve po zakonu 😂
sta je ovo rs u punom nazivu ko bosanska gradiska koje vise ni u rodnom listu novorodjenih nema