Komentari (219)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Apel Sarajevskoj policiji...Dignite te debele guzove iz kafana i kladionica i radite svoj posao. Još ćete apelovati da vam mi hvatamo kriminalce i dovodimo u stanicu.
...Slovenija je ovo pametno riješila....jednostavno, ne daju pare prosjacima......
nisu slovencad nikad merhametli bili ;) zato i nema ljenguza
Jaranicinoj mami dosla ciganka na vrata i prosi, ova joj kaze...hajde mi ocisti kokosinjac i dat cu ti 10 KM, na sto joj ciganka kaze...ja da ti cistim kokosinjac? Ne pa da mi na pamet. Valjda ispod nivoa joj, sta li.
Najjjaca je ova narkomanka, uslagira se i onda prosi,...a njojj dobrooo, na sedmom nebu.
Prije 2 god sam ispred TC Omega primjetio cigančiće kako reketiraju uplatnike parkinga na parking aparatu, tako što opkole parking aparat i zgrabe papirić kad uplatnik ubaci marku, a poslije traže marku ili će poderati papirić. Prijavio sam slučaj policiji, a kroz 3 min je došao ceribaša sa sivim BMW-om i pokupi cigančiće s parkinga. Policija i ceribaša u saradnji. Biznis je biznis.
Mijenjajte zakone!!
Mi ćemo prijavljivati prosjake a vi ćete šamarati vozače po džepu i puniti budžet.Niste ni za kupiti golubija govna po parku.
Šta je s onom dvojicom debelih degena koji agresivno zasreću ljude i uporno se unose u lice i traže novac, ili onom ženom što leži na zemlji na raskrsnici kod BBI i folira parkinsonovu, policija šeta pored njih i nikom ništa. S onom dvojicom debelih je i ona ženska što se dere ko pivara i na sred trotoara neda ljudima da prođu, dok joj neko nešto ne da. Ima toga masa i svaki dan su to face koje se daju sresti čaršijom isto ko i onaj jad što se buba po glavi...
Dvojica debelih su braca, jedan od njih je poznat kao Dunge Lange. Ona zena sto se dere po trotoaru im je majka. Imaju jos jednog brata koji se ne bavi prosjacenjem. https://www.youtube.com/watch?v=w7n0wkIm0KU
Prose pored policije i nista.... A mi da se peglamo i prijavljujemo....
Puštaju onu dvojicu naizgled retardirane braće iz grada da rade šta i prose od koga hoće, uz plač i priču da su gladni. Sinoć vidim pun kombi drotova kako ćaskaju s njima, pričaju viceve, a samo 3 minute ranije su hebavali majku čitavoj ćevabdžinici što im se nije dalo. Ne treba to ni prijavljivat, nego polomit željeznom štangom u mračnom sokaku...
Jesi im vidio sliku s mora? Hahahaha
Kako mi ova narkomanka bez noge ide na živce...
PA MRDNITE GUZOVE,STA TREBA JA DA VAM PRIJAVLJUJEM?
ma kakvo prijavljivanje, treba to nogama šutati...
ako uspijemo maci prosjake sa ulice opet nam ostade policija
U Alipasinoj ulici svaki dan od jedne do tri osobe, rasporede se od semafora prema Ciglanama. Svaki dan iste osobe.
Idem u Split godinama, bas kao i po drugim Hr gradovima. Ni traga prosjacima.
Pa eno vam na tranzitu kod pekare as ona zena svaki dan na istom mjestu na istom semaforu, radi 24/7, kakvo ba prijavljivanje
Ko Importanea,kod muzeja i preko puta njega prose 24/7 50m od policijske stanice,policajci u grupma sjede ispred u kaficu u toku svog radnog vremena,gledaju u to i ne rade nista.Tako da je naj veci krivac za najezdu prosjacenja policija.