Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trojka jaše li jaše.
Od kako je doso Tulumovic bio, cuje se jak miris kao naftalin na Bulevaru, Brcanska malta. Kome se obratiti da se palionica medicinskog otpada izmjesti sa Gradine na neko mjesto gdje otrovne gasove ne moraju udisati ljudi koji tu žive? Ovi umjesto da lijece truju jos gore naselja okolo.
Sta je trojkasi i kad ste na vlasti ne znate posao raditi. Hahahah jedan premijer TK je toliko bitan da vam smeta, neka neka! Očito ne znate ni ko daje pare TK Kantonu a nešto se razbacali sa pisanjem, jos k tome koliko je aktuelna cirkus vlada ove godine smanjila budžet za taj kanton?? Ne bi vi o tome jel da.....ma ja, trojkaska posla
Pa ni za njihove nema dovoljno sredstava. Mile sve proharčio pare
I ja placam osiguranje.. sta treba i nakon 100 godina da vice da je iz Sr
Svaka pohvala za ovakvu vrstu pomoći.Nismo ni svjesni kako je zivjeti jednom povratniku u gtrs