Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma bitno je da imaju potpuno slobodan pristup bankovnim racunima, bankomatima kao i budzetskom novcui, to je najbitnije, nema veze sto mjesecima ne ddju na posao lijeze i kapa sa svih strana, odbora, komisija, naknada ova, ona, samo kapa i jos na to sve ukrade se koji milioncic i malo korupcija, mito, nepotizam ide polako ali sigurno
Koji ce im q? Imaju dnevnice, pare za odvojeni zivot, odlicne plate, bijei hljeb, jeftinu hranu, priliku za uzeti lopatom. Pa nece valjda jos i sluzbeni list citati? Bas ih zaboli.
Klix providni ste. Nigdje niste objavili Fortinu blamažu za Sovjetski Savez. Da se neko drugi tako prosuo, vi bi ubijali narod time i 15 dana narod maltletirali tekstovima o tome. Sramno i nisko od vas. Vi ste definitivno najgori mediji u BiH
Nemaju oni šta čitati . Imamo trojicu baja koji im kažu kad da dignu ruku. Njihovo dalje je samo da troše i da se ne sekiraju.Ovo je država za % političara iz stranaka.Zato svi žele imati svoje stranke. Ima ko da plaća i zarađuje.MMF i roblje.
Mali % političara
VOLEM JA SRBIJU . ODOH JA
SECAM SE NESTO REPUBLIKE SRPSKE KRAJINE U HRVATSKOJ I KOSOVA . IL OSTAJEM I VOLIM SVOJU ZEMLJU ILI ...
NE SEKIRAJTE SE , TATA JOE BIDEN USKORO DOLAZI . MEGUSTA , I OSTALI BOTOVI , SPREMAJTE KOFERE I TRAKTORE .
🤔 Ljudi đe nam je Biden zabrinuo sam se, ne javlja se nešto ovih dana o Balkanu. A da neće se ni javljati, jer ipak čisto Trump ove Odluke budalaština.
Ni studenti nemaju institucionalan pristup udžbenicima i materiju, ni ljekari, pravnici, inženjeri, programeri, profesori itd. nemaju institucionalan pristup stručnoj i obaveznoj literaturi za svoje poslove, već sami moraju plaćati iz svog džepa iako su obavezni da se educiraju i prate najnovije trendove. Nek' izvole i plate sebi. Zato su i plaćeni.
Izvor apsurda je nametanje drugima predstavnika. Vozdrav
Deep State! Ko se krije iz svih ovih 'side jobs-a" ???? Ko 'tusi' ove, stampa, naplacuje...znate li vi koliko je to paaara? Sta mislite raja, da samo oni imaju sluzbene????Gotovo SVE firme, manje vise trebaju ili kupuju sluzbene! GDJE SU PARE?? Preko 300 000 se sakupi brzooo!
Izdrzi nano! :( Jesss't lijepo vidjeti da neko baci bisere svinjama da jedu.Hvala ti nano, na tom potezu! Ispunjavas tudje duse i ohrabrujes pravednike da cine isto! Ne mogu nas kupiti!! Dole Causesku mentalni sklop! Zivjela NARODNI heroj NANA FATA!
Pa i to je apsurd, ali ima i veći, Institut za standardizaciju BiH, ne objavljuje standarde BAS ni u jednom službenom glasilu, već ih prodaje po veoma visokim cijenama. Ukoliko isti nisu objavljeni i dostupni službeno kroz službena glasila, ko je dužan i je li uopšte obavezna primjena istih? Ovo je pitanje i za pravosuđe i za parlamentarce kad već i sami imaju problem. Mislim da bi se doneseni standardi i oni koji će biti doneseni morali objaviti u Službenim glasilima.
Deep State!!!
Blago njima a vi lajte do mile volje ako vas to usrecuje.To su nam porucili tzv parlamentarci.
Najlakse je uzimati pare oz budzeta. Kako mogu gradjani doci do Sluzbenih Novina, nikako, treba da se ugledaju na Hrvatsku gdje mozetr kupiti na kiosku.