Komentari (158)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Onda arap vrati auto u rent a car i oni uredno rentaju jos koju godinu. Poslije vrate kilometrazu lagano i prodaju kao bas ocuvan auto koji je neka baba vozala prije.
jos samo da po krovovima krenu vozit, neki dan idem gradom malac se zabi u mene a arapkinja mene krenu napadat ko da je moja krivica, kad sam ih poslo u pm sve i jednu onu neregistrovanu(nindzu) usutise se
Ebo Arapa koji renta fabiu
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
takvi su arapi nazalost
Šta imaš protiv arapa?
nema nista protiv arapa. samo jesu bahati, unistavaju tudje iznajmljene stvari bilo da je to apartman ili auto. i ne smiješ lagati pa reci da to ne rade. nije lijepo lagati. samo istinu govoriti! nisu svi takvi ali 95% na zalost jeste.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
kao arap, reko bih od ovakvog debila nisam nikad video subhanallah
Treba zatvorit granice BiH za sav arapski narod
eto pocelo nam se desavati ludosti sa turistima kao u Hrvatskoj hahaahhaha
Bas je pravi pehlivan.
skoda ;) sve je moguće!
Gade mi se. Treba im zabraniti zrak kolektivno.
Da je Španac manje bi se komentarisalo.
Više štete oni počine nego što para ostave... Pa ti to zovi turistima !!!
Neki dan je nama blokirao kombijem garazu od zgrade i uredno rekao I'll be back in one hour! ...
Bosnjak sam Bosanac Musliman...za moj pojam vece bagre nema, al eto ko bajagi ostavljaju pare....pa im se tolerise ja im nebi dao da prismrde BiH.
Šta će arap u centru Sarajeva?
mozda nisi cuo za tourizam?
SDA se bori za ove turiste iz Arapskih zemalja. 😵‍💫 Umjesto da se okrenemo zapadu SDA gleda na bliski istok i pokušava napraviti od BiH Džamahiriju. 😡😡😡
pa MVP se pohvalio time sto se izborio da mogu dolaziti bez vize!
Vako skreću i gasaju po Vilsonovom!
Harisson Ford
Svaki covjek je prica za sebe, ali je cinjenica da recimo kad udju u trzni centar, raspojasaju se kao da se mi domaci njima moramo sklanjat s puta. Niti gledaju kuda idu, niti hoce li nekog udarit laktom, boli ih briga. Bas neko bahato ponasanje, iako mozda ima i vrlo finih, ne znam.