Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sekretarica vodi glavnu riječ kod Fadila, a Sebija kod Bakira. Pravi matrijarhat.
I kazu ugrozena zenska prava kod nas
U potpunosti ste upravu gospodine. Do 70 godina nakon smrti autorska prava traju, i zadnju im marku uzmite.
Treba ispostaviti račun za štetu na ovoj zgradi tzv armiji BiH.ima snimak na netu gdje hvali đana, gačanin , kako mu je zadatak bio da razbije sva stakla na banci.sve detaljno opisano
Ta armija kojoj dodajes prefix tzv bila je jedina legalna i legitimna vojska Republike Bosne i Hercegovine, sve ostalo je paravojska!
a koga ce da tuzi arhitekta RK HiT koje vise uopste nema, a bila je, vidi se na slici
suti Arhitekta, nacrtao, uzeo pare, ne mozes stalno ti dase pitas, osim ako nisi i vlasnik, pa ulazes svoj novac. Vlasnik moze sta hoce, nisi ti to napravio svojim novcem, vec si placen po necijoj narudzbi, a sad novi vlasnik diktira pravila igre, Sto nisi tuzio ove sto su ti je rusili i unistili u ratu, vec sad opstruiras da se ruglo dovede u funkciju
Projekat arhitekte je njegovo vlasnistvo isto kao i slika nekog slikara, al to klocevi ne znaku
I treba tužit, ovo je remek djelo, ni Franjo ga nije srušio u svom pohodu.
Gospodsinu želim dug život dobro zdravlje i uspjeh u tužbi protiv korumpirane vlade u kojoj se izgleda najviše pitaju osobe poput E.K., poznate nažalost svima.
I nije neki projekat
Clanovi HDZBiH i SDA u Mostaru brinu se samo o sebi, dok vecina penzionera u FBiH prima minimalne penzije od 370 KM. Ali, ko ce se jos brinuti o sirotinji. Navajznije je da politicka elita (oni koji su uzjahali na vlast 1990 god.) ima previse para za sebe. Oni i clanovi njihovih porodica nemaju vremena da se jos brinu o obicnim ljudima i sirotinji.
hahahaha koji lik
Nejasno.Ako je zgrada napravljena 1980 i arhitekta dobio svoj honorar tada- i isplaćen i zgrada dobila vlasnika. 35 godina kasnije vlada FBiH kupuje zgradu od gospodarske banke(tadašnjeg vlasnika) i zašto arhitekta sad tuži kupca(Vladu FBiH) što preuređuje objekat koji je kupila i čiji je vlasnik?Zašto nije ranije tužio prethodnog vlasnika?Skroz nejasno?
pa ispade ti pravis kucu kupis projekt od arhitekte, nakon 30 godina prodas kucu, i taj arhitekta tuzi tog novog vlasnika jer je stavio nove prozore ilo sta vec, sta ti nije jasno tu
Stakla su inace sama popucala 92-95.
Nismo divlji zapad, ovakvi slucajevi se mogu rijesiti na strucan i civiliziran nacin. Imamo sudove, neka se to profesionalno i efikasno odradi i to je to
Ja ne kontam ovo vezano za autorska prava . Koja budala je to izmislila da ti platis nesta i ne mozes da to koristis kao svoje . Dodje ti neka budala kojoj je preplacen posao i kaze da ne mozes bez njega mijenjati nista na objektu . Mozes zamisliti kupis kucu i dodje ti neki arhitekta i kaze ti da ne mozes renovirati svoju kucu bez njega .
Loppvska posla. Unovčio projekat jednom, hoće opet.
ko nam sruši HIT?ko nam uništi sve škole.ko nam uništi fabrike.Ko nam uništi autobusne linije.ko nam uništi svu onu čar od tepe,pozorišta,razvitka,autobusne stanice gdje je vrvilo od putnika,đaka i radnika .Ko nam uništi korzo kad je grad mirisao od omladine,ljepote i mode.Šta je ostalo od Mostara.Samo stari grad i most kojeg su isto htjeli uništiti.
De bola smanji dozivljaj Bjedicu, zgrada napravljena 80ih i ti bi sad na racun toga neku lovu a bio si placen za nacrt stoko pohlepna.
brzim pregledom nađe se da je tu bila smještena jedna od tadašnjih banaka i da su ljudi radili u uredima jednog dijela, a da prokekt nije do kraja završen, tj kasnili sa završetkom radova. Kad čitaš ovaj članak dobiješ totalno drugačiju sliku i dobro je istražiti prije nego se podrži ovaj Bijedić, a on odmah okreće na politiku i polovične informacije pošto je i sam dio neke političke struje