Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Savjetnik Harisa Silajdzica Stranka za BIH...na sisi naroda ....onda zbog velikih zasluga Ambasodor u Australiji..opet na budzetkoj sisi...posto se nije mogao stalno zaposliti u MVP usau je u SBB opet da sisa...dobio kompenzacijski mandat kod Šćepana malehnog kratkonogog gusinjskog snaucera...zaposlio zenu na Aerodrom...a onda kada ga je Šćepo nogirao presao u Nasu tj Njihovu stranku opet da sisa i uhljebari...frajer mrtvi UHLEJB i on ce se sada boriti protiv korupcije FUJ
Damir Arnaut je klijentelisticko dijete. On bi sluzio svakoj vlasti samo da uziva privilegije sistema. Necemo ni govoriti o njegovom karakteru i prebjezima iz stranke u stranku. Ovo su mi najljigaviji likovi.
Preletacevic Damir
Bravo!
A idu dvostruke trostruke dnevnice dnevnice...
Nova radna mjesta za lezihljebovice. Ako nam bivsa fotografkinja bude pravila drzavu, isaljavt cemo se u Nigeriju.
Pheder
Sta radi Escobar sa ova dva uhljupa
Kao da je on drugačiji?
Glumac Holivudski
kako
mislim da Cudicka treba da sutne Fortu Aranauta i Kojevica i da sam sa novim snagam krene u ovu pricu..u suprotnom je NS na sljedecim izborima cenzus.