Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mene sramota !
Jel sramota one ljude koje che smotati da za sitan interes glasaju za njih?!
Samo da se ne zaboravi trojkaški tranfer ovog lika i babe mu obavio je Konaković u Marfijevoj kancenlariji
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
jel vi i dalje mislite da su samo Dodik i srbi problem ove države ?
i neko ce glasati za ovoga ????
Možemo se mi čuditi i ismijavati koliko hoćemo, najgore je sto ce zaista dobar broj ljudi glasati za ovog i na kraju ce izvući to jedno mjesto u vijeću, a koji ce on ustupiti jednom uhljebu iz njegove nove stranke za kojeg niko nije glaso, jer on ima vec mjestu u parlamentu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Puna podrška ovom pametnom momku i njegovoj inteligentnog porodici.
djesi Armijoo, šta ima, kako si Bgt, ko ti ima??
djesi Armijoo, šta ima, kako si Bgt, ko ti ima??
E Ramo da se djeca mogu klonirati što bi valjalo.
Ko glasa za OVO ja ne mogu vjerovati!
Sve famalija .
Ko glasa za ove bolide njemu bolje ni ne treba
Kakav smo narod,ovaj će pobijediti.
Zamisli ti ramine bahatosti, da vec misli da ce ovaj bolid povuci listu, dobiti dovoljan broj glasova i onda odustati jer nece iz parlamenta u opcinsko vijece (s konja na magarca)..
Zemljo otvori sa da propadnem
Kakav blagodat i potencijal za Ze-Do kanton. /-:
S obzirom na dosadasnje iskustvo i inteligenciju Bosnjaka, Arnel ce biti MVP Ramo Bosnjacki clan predsjednistva a Čović premijer, a Zovko HDZ predsjedavajuci u predssjednistvu
I sto je najzalosnije, doci ce covjek koji svojom vanjstinom odaje utisak da se radi o ljuskom bicu (ima noge, ruke, oci itd) i zaokruziti OVO na izborima. Eh to je tuga,a on kao on nije problem, njegov i babin mu motiv je jasan
E Boga mi neces