Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NiPrvi NiPosljednji.
Iritantan na prvi pogled
@FoxMulder i na drugi i na treci i na svaki sljedeci pogled. Istina, znao se pozabaviti problemima u opstini i uticati na njihovi rjesavanje, ali je nevidjeno iritantan. Onako, karekterom me podsjeca na Srdjana Srdica.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ublehas
Narkotici i Prasak
Sa njima ce aBd na smetljistu zavrsiti poslije izbora, Amin!!
samo u sarajevvu
ko ovome da glas nije pametan. a ovom faca sve govori
NiP varijanta Harisa Zahiragica
Ni Benzema nije ravan ovim našim tzv političarima... Ne mozes upratit više ..kud...dje
Narcisoidne osobe zeljne pažnje i vođene ličnim interesom. Galamio na fb dok nije napravio ime, sad ode nip da to trampi. Provaljen si
NiP-ovski kartel
E mozes zamisliti koliko vrijedi ovaj lik i kakav je karakter kad ga je SDP otjer'o kao vijecnika i svjesno ostao bez jednog glasa.
hahahahahhaha
Njegov izbor i ne zanima me, mada mislim da je izabrao najgoru moguću opciju. Samo bi volio da mi objasni kako iz jedne ideologije koji zastupa SDP, u drugu koju zastupa NIP, koje su dijametralno suprotne.
Sarajevo će procvjetati kad se on dočepa vijećničkog paušala. Svi su oni isti, vjerovatno bih i ja bio takav, i vrlo vjerovatno svi. Jer ovo je Bosna. Simply.
A ta zajednička riječ je "interes" ili kako mi kažemo "gdje sam tu ja"
Zanimljivo
Bolje mu je da je presao u Lijanovice
Dvoumio se između da bude nezavisan ili NiP i odlucio da ide sa njima, hahahaha. Ovi jadnici ga odmah stavili na listu, ebozemezakloni... Sigurno će zastupati i njihove programe hahhaa. Ovim preletačima treba zabraniti da idu na liste ili kazniti glasovima stranke koje ih prihvataju!