Komentari (154)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E cuj bio predsjedavajuci delegacije za NATO 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
A u fazonu ako nam iko moze sredit brzi ulazak, moze Asim. 😂
Sta jedan Budnjin konobar uradi od drzave.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Al ostaje delegat, ne moze bez drzavne sise
Stid me sto sam bosnjak kad vidim ko su prestavnici.
Svi idu daju odkaze ko zna sta se krije iz ovoga svega aaaliiii kakir ne mrda nit mu naum pada
Pa šta, i ja svakog prvog prihvatam novac u zamjenu za posao...
Asime KONJU korumpirani, bit ce pravde, ubrzo ide prdekana!!!!
Jeli zaplako?
minimum korektnosti koja bi trebala da sluzi i drugima za primjer, a ne da ostaju u vlasti, a na crnim listama, kao Spiric koji uz to nikad nije procesuiran za stanove u Becu, itd...
Hoće li sada otpustiti Sabihu Salčin što su je Asim i Sedin Kahriman zaposlili u BH TELECOM bez konkursa i ikakvih kvalifikacija? Pitam za prijatelja!
Propast jedne politike čiji je on eksponent i sad je kao njemu i ekipi iz te stranke država na prvom mjestu a kradu je i ruše od kako znaju za sebe,ali idu u džamiju i reis ih pofrzva.
Jao sto me rasplaka sa ovom odlukom Asime. Pa od cega ces sad zivjeti i hraniti porodicu? Treba li da skupljamo sadaku za tebe samo reci nijr problem ipak je u toku mjesec merhameta i djeljenja
šteta a baš neki fin čojek
on je samo bio podoban za razne malverzacije koje su radili puno veći igrači preko njega, on je tu bio samo jagnje za klanje, sve mutne radnje stranke su rađene preko njega
Nema tog bosnjackog babe koji ce svom sinu dat ime Asim,upropastio si i onako lijepo ime moj sda mafijasu
Sve si sredjivao,zaposljavao u bh telecom,u kcus,zavrsavao izborne kradje i nisi mogao ovo srediti sa amerima???e,jbg.tanak si.
Al´ sto bi Bake rekao...... pa on je u radu dva puta ranjavan... Nemojhte ljudi, gdje ce vam dusa, posten covjek!!!
ime asim će godinama biti sinonim za korupciju
Nije problem samo Asim, vec citav korumpirani sistem. Da vidimo kakve kvalifikacije imaju uposleni u BH Telecomu. Kakav Asim, takav i narod. Mozda ima 10% postenih ljudi.