Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ostavili su obitelj kući, i krenuli na put preko pola svijeta. Obitelj polaže velike nade u njih i nada se da će se dokopati Zapada i njih izvući iz bijede. A oni završe vozeći ukradeni Golf 2 po Bosni
Refuđis velkam, no border no nejšns
Svako od Bošnjaka po jednog mora primiti u kuću i dati im ženu ili kćerku da rade što žele. Tako razmišlja prosječno Bošnjake.
Bošnjače*
Prčili ti oni kćerku, ženu i majku koja te je okotila pride. Majmune.
Mene interesuje to sta rade nase sluzbe koje su nadlezne za migrante,i interesuje me zasto se ne podnese prijava direktno u Strazburg protiv Hrvatske jer ne dozvoljavaju prolaz istih?
STOP NASELJAVANJU IMIGRANATA.
Migrante naseliti u 23% Bošnjaci ionako su počeli po fb pisati na arapskom sad će postati Arapi. Kad prodaju žene migrantima rodit će se Arapići. Tada će se zgaditi i Americi i tada će Bošnjaci biti opasani žicom, ostvarit će svoj vlažni san da budu Palestina.
To nisi popio terapiju danas, pa ovdje buncas? Sta ima na palama? Hahahah
sta ce bit novo u selendri genocidnoy haha
To su vam nove komšije. Srbe i hrvste ste iselili. Budite dobri.
Vidi srpske ublehe, kad god udjes u komentare ovaj i onaj realnost komentarisu, nema posla u rs a garant crko traktor pa ubijaju dosadu ovdje hahaha
Crko traktor..... Moraću da upucam svakog ko mi naoružan bane u avliju. Nemam čim bježat.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A jest Adi Lukovac,rahmet mu dusi bio genije za muziku,upravo slusam muziku koju je komponovao za film Remake