Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da si tužila i druge i treće pa uredu ali to ti je providno. Tuzi i Rs zato sto nema povratnika u vladi pa ove naše za namijestanje svega i svačega Itd Itd
Vrijeme vasih prevara je davno proslo i igranja na neku zrtvu, prokuzeni ste davno, ta prica jos prolazi na vasim sećijama u klubu 66
Ko god glasa za bivse i nove gili------ptere, a to su SDA, SBB, NIP, NS i SDP neka zna da glasa za za dovrsenje ratnih ciljeveva Milosevica i Tudjamna.
Treba to podrzati
You can not beat paralel dunjaluk.
SDA nacionalna stranka, borinse lafo za gradjansku drzavu. To isto sto se i Milosevic borio za gradjansku Jugoslaviju haha
tako je gospođo... uradite sve protiv države jer ne možete ostvariti ličnu korist
Krug 99 - klub neostvarenih penzionera
Intelektualci i BiH u istoj recenici, bice glavna tema jeli pita smesom jol je burek
Treba bojkotirati izbore dok se neispoštuju presude suda za ljudska prava,bez toga nema demokratije.
SAMO NEKA NAS NE BRANE VIŠE OVI KOJI BI UVODILI SANKCIJE BIH, A NE SANKCIJE SH KOČNIČARIMA. BILO KAKVE SANKCIJE BIH-u JE MUZIKA ZA UŠI NEGATORIMA BIH.
https://bljesak.info/vijesti/svijet/kakve-su-sanse-za-prosirenje-eu-do-2030-godine/465975 Ko bi primio zemlju čiji "građani" traže njeno isključenje iz VE?
Ako se nece postovati presude Suda iz Strazbura, onda i nemamo sta da trazimo u EU.
Nema nista od unitarne
nema nista od v. hrvatske i v. srbije unitarna nikad nije nni bila ideja
Moja Azra, kako ti se više da? A da malo prošaraš sa tim optužbama i po "svojima"?
A koji su to njeni
Umrt neče al lijeka joj nema.mlađe na cijeni a ona nek bistri politiku
Pošteno ali napravite pritisak na VP, lik je tu s magičnim štapićem a prodaje nam maglu. Nek sredi političku scenu.
Svaka cast! Gospodja je uradila vise za BiH nego iko od politicara. Postavila je standarde koja EU mora postovati.
Sta bi sa tuzbom Čovica xruzna babhbo
Ko god glasa za bivse i nove gili------ptere, a to su SDA, SBB, NIP, NS i SDP neka zna da glasa za za dovrsenje ratnih ciljeveva Milosevica i Tudjamna.