Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka ti čast Amela. Samo po prstima Vučka.
Postoji jedan problem. Oni nemaju neku pretjeranu želju za ulazak u EU.
Ali im nisu mrske evropske donacije
Sta ce opančari sa karpata u Evropi , oni su za zoloskog vrta
Sad ja ne kontam ko je lud ovdje? Mi u bih ,Srbiji , Makedonija nismo EU i ne daju nam to ali zele da podržimo EU zaključak.zašto? Kad nismo sa vama i necemo biti kod 20 godina, Za sankcije jesam Rusiji ali mžnacin na koji zelite doci do njih je jadan
Nikad nisam bio na strani Srbije, Ali ovakvo ucjenjivanje nebi nikad podrzao, Sto to nekaze Turcima ni Turci nisu uveli sankcije. E na sta je spava velika Njemacka da ima ovakav politicki kadar
Ne zelimo u vasu EU, mi smo vec u Evropi. Obecavate EU vec 20 godina, svaki put novi uslovi i tako beskonacno, samo ono sto vama ide u korist trazite, nista pozitivno za nas.
mar bem vam mater i EU.I oci da nemate kad pameti nemate
Srbija nikad nije ni željela u EU. Produžiti čim više stanje u kojem dobija novac EU bez ikakvih stvarnih obveza, više kao mito da ne prijeđe u potpunosti na "tamnu stranu" njen je strateški cilj. Time kupuje vrijeme da u potpunosti indoktrinira nove generacije junačkim srpskim narativom o bežanijama devedesetih i potrebi da "denacifikuje" Hrvate, Albance i Bošnjake koji još nisu postali dio čečenskog Bakirovljeva projekta. Dok euri dolaze, da, podržat će Srbi sankcije!
Sad ce Vucko gradjanima Srbije objasniti kako se (ne)ulazi u EU.
Šta će takvom ekonomskom gigantu eu
evo .... trcimo
Do sada su mogli Bosnu primiti 50 puta. Ako im se Bosna ne svidja mogli su Srbiju isto toliko puta primiti. Nazalost izgleda da im se svi gadimo i smrdimo. Ja mislim da se njima i ovi Ukrajinci gade.
Anal Ena? Jel to neki "film" u pitanju?
Nemaš ti nešto puno u glavi.
Ova nije nije ni školu završila i želi čak o politici nekome šta..
Tako su i Turskoj neki dan, turska odbila....a Srbija većina njih ne žele uopšte u EU
Srbija nikada neće ući u EU,zbot toga što u njoj živi većinsko stanovništvo turskog porijekla.