Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako smo iskreni moramo priznati da je Dodik i Čović odradili glavni posao, svojom secionistićkom retorikom privukli pažnju svijeta na BiH.
PORUCILA JE -IZBORI!!!!
Ja ne glasam nikad ali ove god da, glasat ću, za Željka Komsica, jedino je on pro europski orijentiran, covic bakir dodik su kandidati za mjesne zajednice to im je max
Došla a sankcije nije ponjela, elem nije morala ni doći.
Svabe dizu firme u Bugarskoj i ulazu milione tako da Bugari mogu birati gdje ce raditi. A Bosna im upola bliza odmah transport puno jeftiniji. Al eto vaznije biti nacionalista.
Eh Lena, da ti znaš kako Mile pjeva...
Annalena jos u soku... Nije imala do sada kontakta sa ovakvim krkanima. Kad nam da svima njemacke putovnica, da nas spasi
Postadosmo i mi zapad, eto sad. West das the best!
Größter Geber und noch größerer Nehmer.
Sad ce i dodik da jaca BiH
Na šta je pala i ta njemačka, od onakvog političara i ministra vanjskih poslova kao Genscher na ovakvu milfaču, e moje švabe i vi ste prdnuli u fenjer, sad če vam ovi zeleni pokazat kako se živi, svr šta ste izgradili poslije 45-e če vam ovi neljebi u ištit za par godina.
Serodzems, ako nisi znao biracko tijelo zelenih je najintelektualnije i zbog tog cesto ih ne razumiju prosjecni a on tebi da i ne pisem, sam sama si sve rekla rekao!!!
Kud je lijepa kud nasa. Ovoj treba dati Nobelovu nagradu.
Više bi napravila za BiH da je rekla da su ona i njena stranka za embargo na naftu iz Rusije. Onda bi nam se svima pokazalo sunce u daljini. Ovako tama i dalje
Nadam se da ste identificirali koji su to.
Hvala prijateljima! Ponekad mi bude zao sta uradi gavrilo p.
Laktaši na aparatima... Odoh kupiti Zlatnu džezvu...
So macht das das stärkste Land der Europäischen Union. Deutscland sollte eben nur diejenigen unterstützen die diesem Land in dem wir leben gut tun wollen, und nichr etwa den Zerstörern des Landes wie Dodik und Čivić.