Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Komšić se raširio ko da je izbacivaš, Džaferović kao uvijek izgubljen slučaj, ne zna ni on gdje je a Dodik nekulturan kao uvijek, seljacina
Dodik ce njoj reci da on dolzi iz RS cije Vojno i Politicko rukovodstvo presudjeno u Hagu za Genocid.Da on sljedi tu politiku Beogarada i SPC i traba da ispuni san Svi Srbi u jednoj drzavi.Njemu ce uvazena Gospodja reci da dolazi iz najajce Evropske zemlje sa modernim zakonima standardima demokaratijom slobodama za sve jednake.. bez obzira na nacionalnu vjersku ideolosku pripadnost,.Te da mu prenese saznanjao namjeri Evrope..
Mislim da bolja mačka nije ušla u ovu zgradu godinama!
Kakva mačka!
Dodo se zabrinuo, puno se češe :))
kad bolje razmislim jadna ova švabica. Mlati se sa Rusima i Ukrajincima i sad je dosla na Balkan da je smi svi sludjujemo hahhaha
Kad joj Dodo zapjeva , ne klepeći nanunalama kad dolazis iz berlina. To je Max njegove diplomatske snage
Sta god kaze,slagat' će.
BRUNDO ce zapjevat pjesmu ko po običaju, za ništa drugo i nije nego za šatora i šume. Nadam se da će uskoro na traktoru iz Laktaša bježati za Rusiju..
Šta će reć...kao i uvijek, njoj jedno a svojoj krezuboj sirotinji drugo radi ostanka na vlasti
jes ovaj dodo odvratan, gluho bilo. Nasmjesi se majmune
Jest se utovio ovaj Dodo pa tacno mi zao parjeta ispod njega kojim hoda...I stalno se izmice od svih kad se slika...Boze sacuvaj ko vodi Srpski narod
Svi se zadovoljno smješkaju samo Dodik izgleda kao žrtva seksualnog zlostavljanja, kao "mali u buretu" bež šanse da iz njega i izađe.
Može samo reći mijauuu i uz nogu! Šta će reći? Koga je briga. Znamo da će ona njemu u facu reći da se zalaže za sankcije njemu direktno!
Reci ce joj Mile...Analena jaaa Voool
Dodik na aparatima
fizionomija medvjeda