Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bajram Šerif Mubarek Olsun !!!!
Najjace mi je na instagramu vidjet kako svi od jednom klanjaju sve vjera ovo ono,a ostatak godine polugole slike i sl.Licno sam agnostik,ali bi se bojao tog istog Boga da radim ovo sto oni rade.Ili budi vjernik ili nemoj
ANONISHERE@ Jesi li ono ti taj koji tumači ko je vijernik, a ko ne, kome će se oprostiti, a kome ne? Živi svoj život i ne obraćaj pažnju na druge, i boj se za sebe, a ne za druge.
Bajram Serif Mubarek Olsun!
VAzno obavjestenje za sve NEZAPOSLENE! Svi na Bascarsiju, Bakir je u ponovnoj i ovogodisnjoj tradicionalnoj kampanji podjele po cenera za sve ugrozene.
Hodže ne pita vas niko ništa ni vaše udruženje gdje hocete da budete drzava u drzavi i da krojite islam po vasim mjerama dubokih dzepova. Izdali ste narod svaki put ste stali uz vlast i tlacitelje a zivite na grbaci tog naroda
Jadan mora raditi mjesec dana u godini. Hoćeš možda bolovanje?
Teško je bit hodža, oznojit se pod jezikom i u čarapama penziju zaradit. Koji su to neradnici i uhljebi
Vidim ovdje komentare pretežno od muslimana koji su ko fol postili i disciplinirali svoju dušu i jačali vjeru a tako ružne komentare pišu o svojoj vjerskoj zajednici i o ovim imamima ljudima koji čestito rade svoj posao ŠTA REĆI OSIM NE ZAPLAKATI kakav šljam su ljudi postali trujuči se i kadeči po vas cijeli dan nad Internet lažima i otrovom koji bljuje ublehaš u defteru.
Zoalakat nad vašom sudbinom, stvarno vam nije lako.Otanjile sergije tokom pandemije al eto više je dzenaza pa se nekako nadomjesti. Ovdje se od prodaje ubleha i šuplje priče najljepše živi, živjelo parazitstvo!!!
Zaplakat'
saml hodza bit tuuue para
Jao jao obaveza, jao neprospavane noci... To se zove radnik u BiH....,
Glupavih bespotrebnih obaveza
Sigurno da ga ti ne trebaš?