Komentari (127)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Normalno da nema, samo molim te javi Covicu jer on to izgleda ne konta. Hvala.
usro ...776.....reče genocidash nekome da je terorista😂😂😂😂😂😂 nije 1992 zato pazi šta želiš i Karadžić je što šta želio, ovaj put nema stajanja pred banja lukom majmunčino usra.na!!!
jel ovaj mister bih, e vise nisi xD
čime se vi bavite a burek ošo na 2,50KM
ovde 4km kod nas
Znaći komšić će doživjeti završetak auto puta kao hrvatski predsjednik.
koji izbori i za sta, je si li ti mister bih ?
Željko molim te odustani da sdp ovo pomete na smetljiste istorije.
Eto ako napisem popisani, kako kliks zna jel neko na nas izvrsio praznjenje mjehura, ili smo popisani na nekom popisu. Brisu komentare, a ne kontam u kojoj rijeci je caka. Htjedoh reci, ko da zivis sa djecom, a ne nasim uvazenim konstitutivnim narodima, pa se zato i budimo onakvi kao gore u pocetku komentara.
Zeljko Komsic⚜⚜⚜🇧🇦🇧🇦🇧🇦 hajde lupajte minuse ali pazite da su legitimni😊
Halo, Bakalar ! Ne majoriziraj !!
Sve je rečeno odavno samo Čović stavio čepiće iz guzice u uši 😂😂😂
Čović će Hrvatima glave doći.Šta čini od njih.
Čović se ljuti i nema izbora sve dok se ne donese zakon da jedino on moze biti član predsjednistva legitimni
Mogu oni održavat izbore na silu ali ne mogu prisiliti Hrvate da ne istima sudjeluju. Uostalom nema prepreka da hrvatske županije u BiH sklope posebne odnose s Hrvatskom a Sarajevo neka sa svojih 21% upravlja kako god hoće. I tako se "hrvatski" član predsjedništva nije jedom u 12 godina udostojio obići narod koji predstavlja.
Sruši BAKE I COVIĆA I DODIKA.....BAKE BAKE BAKEEEE
Ako NEIZADJU NA IZBORE.....PA SAMO KONTRU NEMA IZBORA NI U PREDSJEDNISTVU....OSTAVIT IH BEZ PREDSJEDNIKA I TAKO IH JE 15 POSTO U DRZAVI MANJINA.
Komšić #2022 ⚜🇧🇦
🖕
Hb zar postoji , 4 korpus je jos 1995 ugasio tu izmisljotinu.
Kim Jong-un, Fadil Novalić i Marinko Čavara, jedini u svijetu su doživotni predsjednici. Zasluženo, narod ih voli.
Izgleda ovoj Komšićevoj ulizici niko nije rekao da se nisu implementirali ni rezultati prošlih izbora, a neće ni od ovih. Samo se bespredmetno troše pare naroda, ali narod to voli, misli da nešta odlučuje. Zabava za narod. Kao u Sjevernoj Koreji, a sve isto ostaje. Hahahahahha